A felettem lévő lakást bárlőnél van egy kutya, aki gyakran ugat, vonyít napközben, amíg a gazdája dolgozni megy. Én sajnos egy ideje otthonról dolgozok és nagyon idegesít, hogy lassan fél éve vagy füldugó vagy zenehallgatás..?
Eddig 3x jeleztem a gazdinak, de annyit mondott, hogy nincs otthon, nem tud mit tenni, amikor elindul, nem ugat. Hallottam erről a szeparációs szorongásról. De ha valaki nem tudja gondozni megfelelően, vagy megtanítani jól a kutyájának, hogyan kell viselkedni, minek vállalja? Főleg egy társasházba?
A jegyzőnek levelet írtam, de előtte már, mint írtam a gazdának jeleztem és legutóbb szóltam is, hogy lépéseket fogok tenni. Ő ott egy bérlő, én pedig tulajdonos, nehogymár ne élhessek nyugodtan a lakásomban. :(
Nem, lakógyűlésen aki megjelent, mindenki ki akarta tenni a lakót a kuytával együtt... :/
Én szintén nem vállalnám be, akármennyire sajnálom, nálam tisztasaág van és higiénia.
Berlokent pont annyi joga van ott lenni, mint neked tulajdonoskent, csak o kemeny penzeket fizet ezert havonta. Tehat csak azert mert berlo, ne kezeljuk mar alsobbrendukent. Ez csak egy zarojeles resz volt, ettol meg termeszetesen a tarsashazi letnek vannak irott es iratlan szabalyai, amit be kene tartani, viszont konnyebb is ugymond “megszabadulni” tole, mert a tulaj legalabb kirakhatja, tehat ennyibol szerencsesebb a helyzet. A tulajt is lehet kenyszeriteni a jegyzo altal, hogy foglalkozzon vegre a dologgal. Birtokvedelmi eljarast kell inditani, kitoltotted a lapot es ezt kuldted el levelkent? Vagy hogyan probaltad felvenni vele a kapcsolatot?
Egyebkent en addig zaklatnam a jegyzot, ameddig nem valaszol.
Nalunk van ugyfelfogadas is, telefonszam is, gondolom nalatok is, itt is probalkoznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!