A felettem lévő lakást bárlőnél van egy kutya, aki gyakran ugat, vonyít napközben, amíg a gazdája dolgozni megy. Én sajnos egy ideje otthonról dolgozok és nagyon idegesít, hogy lassan fél éve vagy füldugó vagy zenehallgatás..?
O ott egy berlo en pedig tulajdonos, stb stb.
Ezt irta a kerdezo a 3-as valaszban.
"A jegyzőnek levelet írtam, de előtte már, mint írtam a gazdának jeleztem és legutóbb szóltam is, hogy lépéseket fogok tenni. Ő ott egy bérlő, én pedig tulajdonos, nehogymár ne élhessek nyugodtan a lakásomban. :("
Itten írgya.
"Nem vagyok kutyaóvoda, hogy nálam legyen, amíg neki kellene vigyázni rá."
Na itt álljunk meg. Neki kellene rá vigyáznia? Dolgoznia is kell, hogy eltudja látni magát és azt a kutyát is. Mit csinálnál te a helyében?? Nem nagyon lehet ez ellen tenni, bár ha a gazda mielőtt elmegy babusgassa és hazamegy akkor is, akkor kialakul a szeparációs szorongás. Erre tudnád felhívni a figyelmét, de lehet már késő a kutyánál szóval meglehet, hogy szakember kellene.
18-as, a kérdezőnek semmi köze a kutyához, nyilván nem akar vele foglalkozni. És igen, a gazdának kéne vigyáznia rá. Miért vállal kutyát, ha nem neveli meg, nem fárasztja le, nem tud rá vigyázni, nem tud vele foglalkozni, nincs rá ideje? Természetes, hogy dolgozik, de akkor át kellett volna gondolnia, hogy hoz-e kutyát a panelba, vagy nem.
A kutyatartás nem annyiból áll, hogy eteti, meg ad neki egy helyet aludni. Szóval teljesen természetes, hogy elegük a szomszédoknak, nekem is elegem lenne, annak ellenére hogy imádom a kutyákat, de csak a felelős tartást támogatom. Úgyhogy addig kell zaklatni a jegyzőt és a gazdát, amíg nem lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!