Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen idős kortól lehet...

Milyen idős kortól lehet elkezdeni az őrző-védő kiképzést egy rottweiler kölyöknél?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Összes oltása megven, mehettek kutyaoviba. Az alapkiképzés után lehet nekiállni őrző-védőzni, nem az az első.
2010. szept. 5. 13:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Természetesen minden oltáa megvan,mikrochip is van. A kutya ovit kiszeretnénk hagyni,mivel nagyon engedelmes lett,és nagyon jól szocializáltuk. Csak az őrző védő-re szeretnénk beiratkozni. Milyen idős kortól lehet tehát elkezdeni?
2010. szept. 5. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Alapkiképzés nélkül hogy akarsz örzö-védőzni? Vissza nem jön rendesen, de csibészljen?
2010. szept. 5. 14:08
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Írta, hogy nagyon engedelmes. Ha az alapok mennek neki, akkor minek kutyaovi?
2010. szept. 5. 14:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nana, az azért egy kicsit bonyolultabb annál, mint amit te gondolsz. Az, hogy most kölyökként jól viselkedik idegenekkel és más kutyákkal, nem fog így maradni, ha nem jártok folyamatosan kutya közösségbe... És olyan kutyaiskolát én most megmondom neked nem fogsz tudni találni, ahol egy alap engedelmes tanfolyam nélkül őrző-védőt hajlandók lesznek a kutyának tanítani!
2010. szept. 5. 14:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Mennyi idős most a kutyus?

Biztos vagy benne, hogy minden körülmények között hallgat rád? Jól megy az ül,fekszik,gyere ide ? Bármilyen körülmények közepette?

Én biztosan nem vinnék kutyát őrző-védőzni 1-1,5 éves kora előtt.

2010. szept. 5. 15:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy előtte kell az alap engedelmesség is és csak úgy engedik őrző-védőre.
2010. szept. 5. 15:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Ül,fekszik,gyere ide,menj a helyedre,ereszd el,hozd vissza a labdát,menj arrébb stb,stb,stb... vezényszavakat ismeri és szót is fogad,pórázon is jön.
2010. szept. 5. 18:37
 9/13 A kérdező kommentje:
6 hónapos lesz egyébként.
2010. szept. 5. 18:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csak 1 éves kor körül lehet igazán vinni őrző-védőzni?
2010. szept. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!