Kiskutyát lehet vinni 2 év alatti gyerek mellé?
qkker1
Ha elolvasod még egyszer, amit írtam, akkor kiviláglik, hogy nem azt állítom, minden esetben ez történik, hanem hogy én már több ilyen esetet láttam. És ha érdekel, kiegészítem azzal az információval, hogy a kutya záros határidőn belül általában menhelyen, jobb esetben új gazdinál kötött ki.
Arra próbálok utalni, hogy törekedni kéne a felelő, átgondolt állattartásra, és nem csak azt látni, hogy kisgyerek meg kiskutya de cuki együtt - hanem számba venni az esetleges buktatókat is, és úgy dönteni.
De a kérdés annyira szűkszavú, hogy amíg nem egészíti ki a kérdező a szükséges információkkal, addig vaktában lövöldözünk.
Szerintem aki kutyával nő fel, pont az nem fél tőlük. Én is kutyával nőttem fel és élni sem tudok nélkülük.
Amúgy a kutya az enyém lenne, de egyelőre még egy háztartásban élek egy kisebb gyerekkel. A gyereket nem féltem, a rokonok kölyökkutyái őt nem harapdálják, csak nyalogatják, meg amúgy is pici kutya lenne, nagy kárt nem tudna tenni benne. A kérdés épp ezért inkább a kutya pszichéjére irányult, de ezek szerint “majd megszokja”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!