Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok az elektromos...

Mit gondoltok az elektromos nyakörvről kutyának?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek van, szerintem állatkínzás. Arról nem beszélve, hogy ennivalóra is alig futja, de ilyet megvesz.

Rendesen meg szokta rázni a kutyát, hogy megremeg az egész állat. Egyszer úgy belenyomta, hogy elájult a kutya percekre. Aztán otthagyta... Még a kisgyerekeknek is a kezébe van adva, hogy nyomkodják... Aztán kb. ennyit tud a nyakörv 30.000-ért, még a helyzetét se mutatja...

2021. nov. 17. 15:05
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ebben mi a troll? A troll te vagy, aki ezt műveli, MINDEN KÉRDÉS ALATT! Mikor tiltanak ki? Mindenhol ott vagy?
2021. nov. 18. 17:47
 32/38 anonim ***** válasza:
69%

31

Nem látszik a felhasználó neve, de ha így fektételezgetünk téged is kikéne tiltani mert tiéd az összes egyértelműen kitalált és állatharcos kérdés.

2021. nov. 18. 17:51
 33/38 A kérdező kommentje:

WTF?

Nem, képzeld el nem írtam egy állatharcos kérdést sem erre az oldalra... Mi van? Ez meg nem kitalált... Ne is haragudj...

2021. nov. 18. 18:19
 34/38 anonim ***** válasza:
92%

33

Te mindenütt ott vagy? Mindíg ugyan ez a vàlasz jön tőled mostanában (én is tudok ilyeneket írni)

2021. nov. 18. 18:32
 35/38 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, állatkínzás miatt fordulhatsz megfelelő helyre. A Gazdijogsi tananyagának a végén ott van valahol, hogy ebben kik az illetékesek, most nem jut eszembe, és mobilról vagyok. A tananyag ingyen elérhető, regisztrálni sem muszáj, vannak benne ilyen hasznos információk is.
2021. nov. 18. 18:39
 36/38 A kérdező kommentje:

#34 Nem, képzeld el, nem vagyok mindenütt ott idiot, hanem ez a SAJÁT KÉRDÉSEM, amire értesítés jön, ha választ kapok! Nem írok állatharcos kérdéseket, nem is tudom, micsoda bolond gyanúsítgat ilyennel!

#35 Köszi.

2021. nov. 18. 18:42
 37/38 anonim ***** válasza:
59%

36

Te is itt sértegetsz másokat mi is sértegethetünk akkor.

2021. nov. 19. 07:09
 38/38 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk is van ilyen nyakörv, de amiről te beszélsz az már rendőrségi ügy, állatkínzás... mi arra használjuk ha elkezd ásni, akkor rezgést küldünk rá(nem áramot!!!) Egyenlőre próbáljuk róla így leszoktatni, ha szükséges lesz is a rázatás akkor sem így.... te jó Isten.
2023. máj. 19. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!