Mit gondoltok az elektromos nyakörvről kutyának?
Egy ismerősömnek van, szerintem állatkínzás. Arról nem beszélve, hogy ennivalóra is alig futja, de ilyet megvesz.
Rendesen meg szokta rázni a kutyát, hogy megremeg az egész állat. Egyszer úgy belenyomta, hogy elájult a kutya percekre. Aztán otthagyta... Még a kisgyerekeknek is a kezébe van adva, hogy nyomkodják... Aztán kb. ennyit tud a nyakörv 30.000-ért, még a helyzetét se mutatja...
31
Nem látszik a felhasználó neve, de ha így fektételezgetünk téged is kikéne tiltani mert tiéd az összes egyértelműen kitalált és állatharcos kérdés.
WTF?
Nem, képzeld el nem írtam egy állatharcos kérdést sem erre az oldalra... Mi van? Ez meg nem kitalált... Ne is haragudj...
33
Te mindenütt ott vagy? Mindíg ugyan ez a vàlasz jön tőled mostanában (én is tudok ilyeneket írni)
#34 Nem, képzeld el, nem vagyok mindenütt ott idiot, hanem ez a SAJÁT KÉRDÉSEM, amire értesítés jön, ha választ kapok! Nem írok állatharcos kérdéseket, nem is tudom, micsoda bolond gyanúsítgat ilyennel!
#35 Köszi.
36
Te is itt sértegetsz másokat mi is sértegethetünk akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!