Mit gondoltok az elektromos nyakörvről kutyának?
Egy ismerősömnek van, szerintem állatkínzás. Arról nem beszélve, hogy ennivalóra is alig futja, de ilyet megvesz.
Rendesen meg szokta rázni a kutyát, hogy megremeg az egész állat. Egyszer úgy belenyomta, hogy elájult a kutya percekre. Aztán otthagyta... Még a kisgyerekeknek is a kezébe van adva, hogy nyomkodják... Aztán kb. ennyit tud a nyakörv 30.000-ért, még a helyzetét se mutatja...
Észre lehet venni,hogy egy nagyon gyenge trollkodás.
-Elektromos nyakörv amit GYEREKEKNEK is oda adnak JÁTSZANI,hogy a kutyát üssék vele.
-Elájult kutya,akkorát nem tud ütni az elektromos nyakörv.Külső sérelmet,égési sérüléseket lehet vele okozni.
-Kertbe dobott szenvedő szerencsétlen kutya,itt a mi kis hősfajzat kérdezőnk aki próbál segíteni a kutyán,de nem tud.
-Ismerősök csinálják,ezúttal nem szomszéd..
#22 Hazudsz! Én nem írtam senkinek privát üzenetet, pláne nem ilyen stílusút! Ez valótlanság.
#23 Nem gyerekjáték, de az okosak az ovis gyereknek is a kezébe adják, hogy kezeljék. De tud, azt nem tudom, honnan szerezte be. Milyen égési sérülést te dinka? Ja meg nem lehet elájulni persze... Ha téged megcsap az áram, vele is hallhatsz, nem felgyulladsz... Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed elektromos nyakörv, csak éget. Vagy másik példa, embert is ki lehet ütni sokkolóval, ez kb. olyan a kutyánál, csak nyilván nem akkora...
Milyen kertbe dobott? Szabadon járja az utcát, van gazdája....
Hagyjuk már a sokadik ilyen ismerőst/szomszédot aki kutyát kínoz...
Ráadásul te nagyon ki akarod húzni a gyufát azzal,hogy gyerekekkel,ráadásul óvodáskorú gyerekekkel kínoztatja a kutyát.
Mi a kérdésed tulajdonképpen? Azon kívül,hogy próbálod az embereket szörnyülgödésre és haragra gerjeszteni egy fiktív ember iránt?
Az elektromos nyakörv jó,ha olyan kezében van aki jól használja.
Ha kínozza a gyökér ismerősöd a kutyát jelentsd fel,vedd videóra,vagy hívd ki a gyepmestert/vidd be a menhelyre ha úgyis kóborol.
Ha nem akarod megoldani a gondot akkor jelentsd be egy állatvédő szervezetnek hogy szemmel tarthassák a gazdát.
Ha ezt sem akkor nem tudunk mit kezdeni,ergo felesleges ide nyomni,hogy ó szegény kutyuli mutyuli,sajnáljátok már egy kicsit..
Az egyetlen amit sajnálok,ha egy percig is igaz egy ilyen történet,hogy töketlen gyáva patkányok veszik körül a kutyát,akik gyakorin tudják mondani a magukét,de az életben egy kicseszett ujjukat nem mozdítanák meg,hogy segítsenek valakin..főleg ha az kutya,aki magán nem fog tudni,csak támadással.De ha támad akkor ő megint bajba kerül.
Egy teljesen egészséges 1 éves kutya. Előtte nyomta bele nagyon a walkie tokiján, utána ájult el az állat, kb. 10 percig úgy volt, már lemondott róla, indult haza, otthagyta ájultan nálunk... Meg máskor sem csinált ilyen rángást stb.
Igazából szerintem ez mindenhogyan állatkínzás, nekem volt egy nyakörv, az tudott hang és fényjelzést, meg mutatta a helyzetét, nem kínozta az állatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!