Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg kell fizetnünk?

Tényleg kell fizetnünk?

Figyelt kérdés
Tegnap este a 14 éves fiam biciklivel elütött egy kistestű kutyát. A kutyán nem volt póráz se bármilyen fényvisszaverő vagy láthatósági dolog. A fiam megadta az elérhetőségem, a gazda most hívott, hogy fizessem ki az állatorvosi ellátást, ami 150 ezer forint. Tényleg a fiam a hibás?

2021. nov. 10. 13:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos szegény kutya nem tehet arról, hogy a gazdája hülye, örüljön inkább, ha nem kap még a nyakába egy birságot is az állatorvosi költségen felül. A kutyát sajnálom, a felelőtlen gazdikat nem, fizessenek csak, nem kötelező kutyát tartani.
2021. nov. 10. 15:57
 22/35 anonim ***** válasza:
10%

Mennyi idos a gyereked? Mert lehet nem is bringazgat csak ugy a kozlekedesben ... akkor pedig legalabb annyira a hibas mint a poraz nelkul setaltato kutyas.

Amugy a gyereked meg csak tekerni tudja a pedalt, de a feket meg nem ismeri? :)))

2021. nov. 10. 15:58
 23/35 anonim ***** válasza:
92%
(17,19 és 22 a szokásos kájos troll.kezd nagyon sablonos lenni)
2021. nov. 10. 16:00
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne fizessetek semmit! Nem a gyerek hibája! A gazdi volt a felelőtlen... Én is elszoktam engedni a kutyámat, de olyan helyen,h ne történhessen baj....
2021. nov. 10. 16:01
 25/35 anonim ***** válasza:
6%
te mar csak tudod 23-as isten!? :)))
2021. nov. 10. 16:01
 26/35 anonim ***** válasza:
94%
22-es, benne van a kérdés leírásában, 14 éves a gyerek, a korhatár 12 év, egyébként járdán is van kerékpárút, ott meg autók (normális esetben) nem közlekednek, ez nem volt részletezve a leírásban, hogy hol volt felfestve, de a gyerek életkora szempontjából nem számít, mert nem korhatár alatti.
2021. nov. 10. 16:02
 27/35 anonim ***** válasza:
7%

Erdekes ... en olyan ember vaftij, hogy ha tilosban parkol egy auto de veletlenul nekimegyek es leverem a tukret, akkor csak azert mert anyagi kart okoztam, megkeresem az auto gazdajat es kifizetem az okozott kart ... es nem kezdek el azon moralizalni, hogy tilosban parkolt, attol meg en okoztam a kart!!!

Csak ezt a bunko felfogasu emberek nem ertik!!!

2021. nov. 10. 16:04
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
27# Itt a kárt a kutya gazdája okozta (saját magának) azzal, hogy a bicikliútra engedte a kutyust. A biciklistől ott, akkor nem elvárható, hogy el tudjon kerülni egy ilyen balesetet -este volt, kutya kivilágítatlanul, bicikliúton.
2021. nov. 10. 16:13
 29/35 A kérdező kommentje:
6kor már sötét van, a bicikli lámpája világított, de a gyerek későn vette észre, egyből fékezett is. A gazda messzebbről kb 10 méterre volt. El kezdett órdítozni a fiammal, aki megijedt tőle, ezért adta meg a számom.
2021. nov. 10. 16:16
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
27-es, nem túl gyakori, hogy egy parkoló autó magától odagurul egy kerékpárútra féktávon belül úgy, hogy nem veszed észre időben. Esetleg egy Stephen King regényben előfordulhat ilyen, vagy ha hegyoldalon nem húzták be a kéziféket és a kerékpárút a völgyben van, de nem túl jó a példád a kutyával összehasonlítva.
2021. nov. 10. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!