Óraállításkor hogyan lehet "átállítani" a kutyátok időponthoz kötött szokásait?
Figyelt kérdés
Kaja, séta, ilyenek.2021. okt. 31. 12:45
11/15 anonim válasza:
Az enyém szerintem átállítja magát. :D
Minden nap (kivétel nélkül) hajnali 5 órakor odajön nyafogni az ágyhoz. Na nem azért, mert mellém akar feküdni, hanem hogy keljek már fel, és húzzak a pcsába, mert jönne fel a helyemre. Ma ugyanúgy 5-kor jött, szóval úgy néz ki simán átállítódik a kutya is.
12/15 anonim válasza:
1 óra az nem nagy váltás. Folytasd a rutint, egy hét alatt teljesen átáll. De egyébként eleve nem jó, ha ennyire órarendszerűen éltek. Nálam minden akkor van, amikor én mondom, így nincsen nyafogás sem, mivel berögzült szokások sincsenek. Egyedül a kaját szoktam nagyjából azonos időpontban adni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! :)
2021. nov. 1. 09:35
14/15 anonim válasza:
A kutya szokásai a valóságban a te szokásaid, hisz te döntesz mindenről. A kaja a séta és minden egyéb "szokás" időpontjáról. Szarni meg úgyis akkor szarik, amikor épp rájön.
15/15 anonim válasza:
Én minden óraállítás hajnalán fel szoktam ébreszteni a kutyámat, hogy most kell átállítani a belső óráját. Olyankor nagyokat pislog, de aztán kapcsol, és pikk-pakk át is állt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!