Ugye most már nem lesz óraállítás marad ez a nyári?
Figyelt kérdés
Uniós döntés úgy tudom és engedelmeskedni kell.2021. szept. 16. 19:36
1/21 anonim válasza:
Idén kellett volna megegyezni az eu-s országoknak, hogy melyik maradjon, de nem foglalkoztak vele, ezért újra állítunk.
2/21 A kérdező kommentje:
Rohadt naplopók.
2021. szept. 16. 19:39
3/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak mérges lettem. Tavaly úgy volt idén vége.
2021. szept. 16. 19:40
4/21 anonim válasza:
Remélem marad örökké. És vannak is rá jelek. Az EU sem nagyon forszírozza, rájöttek mekkora baromság volt erről a proletárokat kérdezni, akik közül ráadásul amúgy is mindössze 2% tartotta fontosnak azt mondani, hogy töröljék el.
5/21 anonim válasza:
#3 már legalább 10 éve így van hogy jövőre mindig vége...
6/21 anonim válasza:
Ha egyszer eltörlik a világ biztos meg fog zavarodni az éjjelekből nappalok lesznek, a nappalokból meg éjjelek. A dagályt apály követi majd ahogy a hold hatására visszaszorulnak az óceánok maguknak.
8/21 anonim válasza:
Koronavírus miatt tolódott el minden, az fontosabb probléma.
Egyébként a télivel jobban járnánk, az optimálisabb lenne a mi hosszúságunknál. Nyárival decemberben csak fél kilenckor kelne a nap.
9/21 anonim válasza:
8: az csak a legrövidebb napokon lenne, viszont este tovább lenne világos, ami pozitív lenne
10/21 kovpet válasza:
"Egyébként a télivel jobban járnánk"
Te lehet, de én biztos nem. Nem lehetne kinti programot csinálni, hamar sötétedne. Az élet meg nem csak munkából áll, sőt, az ember azért dolgozik, hogy az életét abból a pénzből finanszírozza, amit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!