Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Óraállításkor hogyan lehet...

Óraállításkor hogyan lehet "átállítani" a kutyátok időponthoz kötött szokásait?

Figyelt kérdés
Kaja, séta, ilyenek.
2021. okt. 31. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Hamarabb adsz neki enni, viszed sétáltatni. Pont úgy mint te. Most nyertünk egy órát. Nem kell ezt így túl bonyolítani.
2021. okt. 31. 12:52
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Egy óra nem vészes, az enyém inkább a tavaszit nem érti, hogy miért kell korábban kelni, az őszi jobb, mert egy lustaság.
2021. okt. 31. 12:58
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
A kutyák , sőt az állatok nem érzékelik az időváltozást. Szóval csináld úgy ahogy eddig is.
2021. okt. 31. 13:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, az enyém szinte percre pontosan jelez az étel és a séta miatt is. De mástól is hallottam már, hogy az óraállítás miatt a kutyája az előszobában végezte el a dolgát, mert a gazdája nem ért haza a szokásos időben, csak egy órával később, így a séta, és a dologvégzés is elcsúszott.
2021. okt. 31. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Akkor kap enni, meg akkor megyünk sétálni, amikor annyit mutat az óra.
2021. okt. 31. 13:34
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Jó, hát olyan nálunk is volt, hogy megcsúsztam és az előszobában végezte el a dolgát, de akkor nem egy órát csúsztam, hanem sajnos többet. Nem minden kutyához lehet órát igazítani. Amelyik viszont erre érzékeny, azt fokozatosan kell átvezetni óraátállításkor.
2021. okt. 31. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Etesd es setaltasd a nyari-teli orak kozott felidoben 30 percnel :)
2021. okt. 31. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Ma reggel az indulasnal meg a regi idomeres szerint indultam, de haza mar az uj ido szerint jottunk ... igy nyert a kutya a reggeli setanal +1 orat, de este mar az uj ido szerint fogunk menni.
2021. okt. 31. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Na ezert sem ajanljak sokan a pontos idobeosztast, rutinszeru eletmodot. Stressz a kutyanak, ha megszokja es nem ugy van. En is bizonyos ido kozt etetek, de sosem pontosan. Igy nem varjak mar 6.00kor toporzekolva a kajat, vagy delutan a setat. Ha 4kor esik az eso, de 5kor mar nem, akkor 5kor viszem, nyaron meg inkabb keso este, ez nalunk igy bevalt, vagy ha kesobb erek haza munka vagy nagybevasarlas miatt, akkor kesobb kapnak kajat. Reggel ugyanez, hetvegen nem kelek fel 6kor megetetni őket,igy most se lesz az atallassal semmi baj.
2021. okt. 31. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan ez már nem segít, de én egy héttel előtte elkezdem egy kicsit tolni, napi 5-10 percet. Így nincs hírtelen nagy váltás
2021. okt. 31. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!