A kutyámat egyáltalán nem érdekli a szex. Meleg lehet?
Figyelt kérdés
Vagy asszexualis? 6 éves es még sosem volt nő kutyaval..2021. okt. 30. 13:59
1/38 anonim válasza:
Az nem "nő kutya", hanem kanca.
3/38 anonim válasza:
Szerintem a kérdést zárhatjuk is. Elég erős felütés volt, de az első válasz után tényleg nincs miről beszélni, azt nehéz lenne felülmúlni. Vagy alul, nézőpont kérdése.
4/38 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok!!
2021. okt. 30. 14:22
5/38 anonim válasza:
Nincs a közelében tüzelő szuka.A kutya ösztönből párosodik,nem azért mert akar is.
(Remélem,hogy troll vagy és nem ennyire agyhalott,mert akkor már téged is célszerű lenne gyorsan ivartalaníttatni nehogy szaporodj ennyi IQ-val.)
6/38 anonim válasza:
Mi pedig normális kérdéseket :D
7/38 anonim válasza:
Lett volna alkalma rá egyébként? Lehet incel is.
Persze lehet, hogy csak még nem coming outolt. Beszéltél vele erről?
8/38 anonim válasza:
,,Az nem "nő kutya", hanem kanca" Egyik se... úgy mondják hogy hölgy kutya :D
9/38 anonim válasza:
Valami ritka egy idióta vagy xd
10/38 anonim válasza:
Menj el a kereskedőhöz, és közöld vele, hogy: A kutya, amit eladtál nekem, nem párzik. Csak sétálgat és zabál, de nem párzik. Bzi kutyát adtál el nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!