Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A büdös kutya lábszagra van...

A büdös kutya lábszagra van valami házi gyógymód?

Figyelt kérdés

Nagyon büdös a lába a havannai pincsimnek :/ Fürdés ellenére sem szűnik és olyan romlott büdös sajtszagra hasonlít és szerintem egy munkásember lábszagát is körözi.. már nem tudok a szobában megmaradni miatta és raktam be minden illatosítót de nem lett jobb.

Tudtok valamit ez ellen?

17/L

tegnap 11:16
 1/4 kutyafule4 ***** válasza:
87%
Talán vidd el állatorvoshoz baszki.
tegnap 11:24
 2/4 kutyafule4 ***** válasza:
77%
Vagy várd meg amíg lerohad neki és probléma megoldva.
tegnap 11:24
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem is vidd el állatorvoshoz, biztos tud mondani valami hasznosat. Az én kutyamnak is van egy tipikus lábszaga (főleg nyáron), de csak akkor érződik ha közvetlenül megszagolod a tappancsát
tegnap 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire erős a lábszaga, az nem normális. Ez lehet allergiától, gombás vagy atkás fertőzéstől is. Vidd el orvoshoz, aki bőrkaparékból könnyen megállapítja, hogy mi lehet a baj és kezelni is tudja, allergia esetén pedig lehet, hogy egyszerű tápválással megoldható a probléma.
ma 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!