Szuka kutya emeli a lábát pisilés közben. Dominanciát jelent?
Figyelt kérdés
Menhelyen azt mondták, hogy omega típus, de nekem vannak kétségeim. Ivartalanítás csökkenti a dominanciát szukáknál is? 1,5 éves.2021. okt. 18. 21:33
2/11 anonim válasza:
Nem akarja összehugyozni magát. Se többet se kevesebbet nem jelent.
3/11 mantis religiosa válasza:
Az enyém is így pisil, emellett egy játékos terrier.
4/11 anonim válasza:
Nem jelent dominanciàt dehogy csak màr nagyon kellett brunyàlnia!
5/11 anonim válasza:
Nem jelent és az ivartalanítással sem fog máshogy pisilni. A miénk is ilyen bár mi nem azért ivartalanítottuk.
6/11 mantis religiosa válasza:
Szuka kutya esetén a dominancia megnyilvánulása lehet, ha más kutyákat akar mwghágni.
7/11 anonim válasza:
Amelyik kutyaban van vadaszkutya ver azoknal elofordul, hogy a szukak is emelt labbal jelolnek. Nem tudom milyen fajta a kutyad, de en erre gondolnek.
8/11 anonim válasza:
Az én ivartalanított szuka kutyám jövő hóbapban lesz másfél éves. Terelő kutya egyébként. Pisil így, úgy is, de őszintén szólva nekem teljesen mindegy, hogy pisil. 😀
Ahogy neki jól esik.
9/11 anonim válasza:
Ezt a fajta pisilést nem oldja meg.Sok kutyánál pusztán kényelmi megoldás.Nem pisili le magát.
De ivartalanítani ezen indok nélkül is kellene,főleg szukát. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Ivartalanítani fogjuk, nem kérdés, csak egyelőre elég sovány, szeretnénk műtét előtt rendbe szedni. Csak észrevettem a láb emeléses dolgot :)
2021. okt. 19. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!