Hogyan hívjátok a kutyátokat?
A nevén szólítom/hívom.
A szomszéd mindig úgy hívta hogy "gyere!" "Gyere ide!"
Szerencsétlen kutya azt hitte hogy az a neve hogy gyere.. A rendes nevére nem is hallgatott.. :D
Értem,köszönöm.
En is mindig csak odakiabálok,hogy
-Rooooxy
És szalad is:)
Néven szólítom, mint embertársaimat. Esetében azért így praktikus számomra, mert DIREKT magas hangzókból álló nevet választottam, a név első betűje pedig "Cs". Éppen azért, hogy ne kelljen kiabálni, ha messzebb van. Sokszor csak odaszólok, hogy" Cs", máris figyel, messziről meghallja, mint pl. így lenne az "s" betűvel is. Pl. a Brúnó névvel ezt nem tudnám megtenni.
Lakáson belül is legtöbbször a neve, vagy a "gyere!"hívószó. A hallása tökéletes, nem úgy, mint előző kutyám hallása a 13 éve után. de vele is elvoltam, hogy előbb magam felé fordítottam a fejét, vagy távolabbról mozdulattal hívtam fel magamra a figyelmét és utána mondtam emelt hangon, amit kértem tőle.
A nevén szólítom, akkor felfigyel rám, azután mondom, hogy gyere, akkor szalad:)
Küldesz képet még a kis Roxy bigliről?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!