Kutyások! Van esteleg tapasztalatotok ezzel a táppal? 10 hetes beagle kutyus
a tenyésztő ezt adta nekik.
Most vettunk neki egy csomagot,de az lenne a kérdésem,hogy megéri-e ezt venni?
Erről a tápról lenne szó.
Előre is köszönöm.
Összetevők:
Rizs (53,0%), szárított bárányfehérje (25,0%), réparost, szárnyaszsír, élesztő (részben hidrolizált), szentjánoskenyérliszt, ásványi anyagok.
Hát,15.000ft-ért nekem valahogy nem túl csábító.
Ilyesmiket keressetek,legyen tartalma.A kutya nem növényevő,hanem húsevő.A Beagle ráadásul vadászkutya,nem jó kiszúrni a szemét egy gabonapehellyel egyenlő táppal..:)
Csirke (50%, abból 30% dehidratizált, 20% filézett), zab, búza, csirkezsír (vegyes tokoferolokkal tartósítva), kukorica, lazacolaj (2%), szárított alma, hidrolizált csirkemáj..
Összetevők:
20% friss csirkehús, 19% csirkehús (szárított), 19% friss lazac, 8% kacsahús (szárított), burgonya (szárított), édesburgonya (szárított), 5% szárnyaszsír, 4% lazac (szárított), 3% szárnyasfehérje (hidrolizált)..
Ennyiért ez sem rossz,sőt,kifejezetten jó.
Összetétel:
30% szárnyasfehérje (csirkében gazdag, részben szárított és hidrolizált), 20% friss csirkehús..
A lényeget másoltam ki csak,de ami már úgy kezdi,hogy 30%-50% hús és lehetőleg nincs gabona,az már jó.
Ilyesmik körül érdemes nézelődni,ezek az árukat is megérik.
Remélem sikerül megfelelőt találni pénztárcának és kutyusnak egyaránt.
Jó kutyázást,örülök,hogy olyan gazdit kapott akit érdekel is,hogy mit ad a kutyájának. :)
Minden képpen olyan tápot kerestem neki,ami tényleg nincs telenyomva mindenféle hozákevert trutyival amit csak a spórolás miatt tesznek bele:(
Remélem nekünk is beválik ez a Brit táp:)
Gyönyörű,kis csöppség.És még milyen rosszcsont lesz. ❤️
Sok boldogságot! :)
Úristen, megzabálom 😍😍😍
Rengetegsok boldog, egészséges kutyás éveket♥️🐾🐾
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!