Milyen kutyát ajánlanátok egy kertes családi házhoz kisgyerek mellé ?
Szia!
Én a Golden retrivert ajánlanám.
Sok ilyen kutyafajta van. Nekünk németjuhászunk van, simán elvan mellette a kétéves és a féléves gyerek. Még arra is vigyáz, hogy ne borítsa fel a nagyobbat és amikor a kicsi fekszik a pokrócon, rá is odafigyel. Néha megböki a fejét az orrával, a kicsi röhög, aztán megy tovább játszani a fiammal.
A labdát is elveszi a szájából, soha egy rossz nézése nem volt. Ha véletlenül rálép a lábára a fiam, akkor felpattan és odébb megy.
A szomszédban a beagle szintén ilyen, ott is gyerekek vannak. A másik szomszédban egy nagytestű keverék van, még csak csúnyán se nézett senkire ő sem.
Tudom hogy klisé, de sok múlik a nevelésen is. A gyereket is nevelni kell, hogy nem rángatjuk a farkát, fülét, nem lépünk rá, nem visítozunk a fejébe stb és a kutyát is nevelni kell.
Ír farkas, bernáthegyi,boxer..
Én boxerekkel nőttem fel és imádtam őket, mikor elestem rögtön odajöttek hogy jól vagyok e meg tudtam bennük kapaszkodni mikor úgy ütöttem meg magam hogy fájt.
Ha erőskezű, határozott a férjed akkor bármi jöhet SZINTE mert a kutya azt fogja csinálni amit a férjed mondd neki.
Én Német juhász mellett nőttem fel, nagyon nagy buli volt másra sem emlékszem a gyerekkoromból csak arra, hogy a Német juhász húzta a motoromat, gokardomat, ültem a hátán miközben futott, bújócskáztunk (anyukám számolt 10 -ig én elbújtam ez idő alatt aztán kiengedte a kutyát a házból és megkeresett a kutya.
Néha még együtt is ugattuk a postást. Német juhász nagyon türelmes, intelligens ezért jó gyerek mellé.
Kicsi gyereket semmilyen barátságos, jólnevelt kutyával nem hagyunk felügyelet nélkül soha.
Fajtaajánló: golden retriever, labrador például, szigorúan csak jó hírű tenyésztőtől!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!