Hol találok olyan fórumot, ahol a keverék kan kutyámnak találok egy párt fedeztetés céljából?
Na, akkor mégegyszer: fedezés akkor tud csak létrejönni, ha a szuka tüzel. Különben ő nem engedi, és a kan se lesz kanos. Ha pedig tüzel, akkor megtermékenyül.
Köztes megoldás nincs, max az, hogyha egy fedeztetsz egy tüzelő szukát, és utána vemhesen ivartalanítják.
De hidd el, az ivartalanítás megoldja a problémádat. És akkor semmi gondja nem lesz a kan kutyádnak. Nekem is ivartalanított kanom van (pedig ráadásul fajtatiszta, pusztán azért ivartalaníttattam mert sajnos szaporítótól vettem, és se törzskönyve, se tenyésszemléje, ezért még az esélyét is el akartam kerülni, hogy fedezzen, pedig lakásban lakik, tehát ha nem engedem nem tudná megoldani. )
Na, mehettek máshova offolni, már elmúlt neki...
Elnézést, hogy a fedeztetés szót használtam, simán csak dugást kellett volna írnom helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!