Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok olyan fórumot,...

Hol találok olyan fórumot, ahol a keverék kan kutyámnak találok egy párt fedeztetés céljából?

Figyelt kérdés
Nem akarok kölyköket, mert nem tudom őket elhelyezni, de a kutyám lassan depressziós lesz.
2010. aug. 31. 12:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon szívesen máskor is... roppant intelligens vagy kedves kérdező.
2010. szept. 2. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Na, akkor mégegyszer: fedezés akkor tud csak létrejönni, ha a szuka tüzel. Különben ő nem engedi, és a kan se lesz kanos. Ha pedig tüzel, akkor megtermékenyül.

Köztes megoldás nincs, max az, hogyha egy fedeztetsz egy tüzelő szukát, és utána vemhesen ivartalanítják.

De hidd el, az ivartalanítás megoldja a problémádat. És akkor semmi gondja nem lesz a kan kutyádnak. Nekem is ivartalanított kanom van (pedig ráadásul fajtatiszta, pusztán azért ivartalaníttattam mert sajnos szaporítótól vettem, és se törzskönyve, se tenyésszemléje, ezért még az esélyét is el akartam kerülni, hogy fedezzen, pedig lakásban lakik, tehát ha nem engedem nem tudná megoldani. )

2010. szept. 2. 11:11
 23/24 Akiteki ***** válasza:
A Gyökerek egy könyv, filmsorozat is készült belőle. Kunta Kinte a féllábú néger rabszolga. De mi köze ennek a kutyához? :))
2010. szept. 2. 12:34
 24/24 A kérdező kommentje:

Na, mehettek máshova offolni, már elmúlt neki...

Elnézést, hogy a fedeztetés szót használtam, simán csak dugást kellett volna írnom helyette.

2010. szept. 3. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!