Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok olyan fórumot,...

Hol találok olyan fórumot, ahol a keverék kan kutyámnak találok egy párt fedeztetés céljából?

Figyelt kérdés
Nem akarok kölyköket, mert nem tudom őket elhelyezni, de a kutyám lassan depressziós lesz.
2010. aug. 31. 12:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
A herékben attól függetlenül termelődik a hormon...
2010. aug. 31. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:

A kutyáknak nem kell 1x fedezniük ez tévhit.

Ivartalaníttasd,az enyém is mindig szomorú volt ha tüzelt szuka kutya,az ivartalanítás utáén ez sosem fordult elő.

2010. aug. 31. 15:04
 13/24 Akiteki ***** válasza:
Ki kell dobni, és akkor nincs hormon sem.
2010. aug. 31. 15:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát erről beszél mindenki...
2010. aug. 31. 15:11
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes és értelmetlen válaszokat is. Sajnos páran nem tudtok olvasni, mivel a következő sor is benne volt a kérdés alatt:

"Nem akarok kölyköket, mert nem tudom őket elhelyezni"

Ő is menhelyről van, nem véletlenül. És ha tehetném még többet fogadnék be. És azt sem szeretném, ha máshova "csinálna" kölyköket. Kb. semmi újat nem tudtam meg, azt hittem lesz vmi köztes megoldás a pároztatás és a heréltetés között. Majd inkább kitalálok valamit. Veszek egy műkutyát pl.

2010. szept. 1. 06:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nincs köztes megoldás.

Egy ismerősöm kutyája a plüssmacit kapja el naponta többször, és ez látványosan rossz hatással van a kutyára. Mondtam már a gazdinak, hogy ne engedje, mert sokkal kanossabb lett azóta a kutya, de nem érdekli.

Javasolnám az ivartalanított szukát, de a kutyáknál ez nem így működik. Ha túl sokáig próbál egy szukára rámászni, még jól el is gyepálják. Az enyém legalábbis nagyon keményen elhajtja a kanokat.

2010. szept. 1. 08:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok kölyköket, mert nem tudom őket elhelyezni"

Páran nem tudunk olvasni?!

"a keverék kan kutyámnak találok egy párt fedeztetés céljából?"

Szerinted a fedezés az mit jelent?! HAHÓ!!!!

És aztán amikor közli itt veled mindenki, hogy egyedül az ivartalanítással oldódik meg a problémád, akkor jössz egy köztes megoldással?!

Nem nálunk van a baj...

2010. szept. 1. 10:05
 18/24 Akiteki ***** válasza:
100%

Köztes megoldás?

Jobb kezed esetleg.

2010. szept. 1. 18:12
 19/24 A kérdező kommentje:
Gyökerek...
2010. szept. 2. 05:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Akiteki :)
2010. szept. 2. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!