Itt a gyk-n mindenki hardcore kutyatartó?
- mindenkinek benti kutyaja van
- mindenkinek 300.000 ftos kutyaja van
- mindenki vagy 30.000 ftos orijen táppal vagy, erlelt argentin belszinnel eteti a kutyajat.
- mindenki munkanelkuli, es napi 25 orat foglalkozik a kutyajaval
Akinel barmelyik feltetel nem teljesul az folyamatosan le van ugatva h minek neki kutya, meg allatkinzo.
Kutyáim vannak sportra, munkára. Igen, bentiek. Igen, tk-esek, mert a sporthoz kell a tk (és igen, 800, olletve 1200 euro volt az áruk anno), igen, normális ételt kapnak.
És mellette keményen dolgozok, velük pedig majd minden nap tréningezek. Ha neked ez hardcore és abszurd, egészségedre. A legtöbb embert én is betegnek és idiótának tartom bizonyos hozzáállásuk miatt.
5
Mert te fanatikus vagy, már bocsánat. Neked akkor ez az életed. Te vagy a kutyáidért és nem ők érted.
A szüleimnek volt keverék kutyája, és 30 ezres "fajtakutyái" is, amik kinn voltak tartva, de chippelve, rendszeresen oltva voltak. Nem, nem voltak betegesek.
Én viszont, mivel értelmes felnőttként tudom, mi megy a szaporító telepeken, és mennyi dolguk van a menhelyeknek, elismert tenyésztőtől vettem tk-s kutyát, benn és kinn is tartom és igen, ivartalanítattam. A szüleim egyik kutyája ugyanis, akivel én is felnőttem, gennyes méhgyulladásban halt meg idő előtt. Nem volt szívderítő élmény.
9
Az ivartalanítás alap. Nem azért írtam a 7-es. Tényleg muszáj. Csak ugye a leírtak jól jellemzik az itteni kutyások egy részét. "Mindent a kutyáért, még ha beledöglik is."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!