Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttatóra járók! Nálatok...

Kutyafuttatóra járók! Nálatok vannak "hülye" kutyagazdik? Nálunk van bőven. Félti a mopszát mert liheg mikor játszanak vele más kutyák, de azért behozza (akkor ne hozd be ha ennyire félted). Nagy kutyát behozzák a kicsik közé.

Figyelt kérdés
Három szobakutya felugrik a gazdájához a padra és ölbe, másokat kiszorítva róla hogy leülhessen, nekem nem egyszer leverték a padról a pórázt, telefont, stb. Gazdi nem különösebben izgatta magát.
2021. szept. 1. 15:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
80%
Meg fogsz lepődni kérdező: A közterület nem lesz a személyes játszótered, csak mert te kitalálod és szabálynak kiáltod ki. Attól hogy valakinek nem ölebe van, még nem kell későn kijárnia a magadfajta kényes kis senkik miatt. Neveled meg a kutyád, és nem lesz gond.
2021. szept. 1. 17:52
 22/44 anonim ***** válasza:
23%

17-18!

Nekem valoban nagy kutyam van, 80 kilos kozepazsiai :) Ha bevinnem a futtatoba, az osszes kutyas atugralna a keritesen a tuloldalon :D

Nem! Nagykutyas nem megy ilyen helyekre setaltatni!!! :)))

2021. szept. 1. 17:54
 23/44 anonim ***** válasza:
77%
TE nem mész. Más meg igen.
2021. szept. 1. 17:55
 24/44 anonim ***** válasza:
58%

Pont ezért járunk parkba. Ott mindenki el tud különülni. Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok stb. Futtató feszültség keltésre tökéletes. Park elég nagy, hogy elkerüljük egymást. Enyém kanok között válogat, így maximum összeszokott bandába viszem. Van olyan akit kimondottan nem kedvel, mindig tartjuk egymástól a tisztes távolságot, nincs is probléma. Egy futtatóban kevés a hely, elkerülhetetlen lenne, hogy találkozzanak.

Nem is értem, ki találta ki ezt a futtatós baromságot. Én se örülnék, ha 13 éves kistestű, békés kutyám mellé behoznának egy nagytestű, kajla kölyköt, aki játékból is tud sérülést okozni, mert bizony sokuk nem fogja vissza magát. Parkban van játszó ovis csapat, kiskutyások, nagykutyások, "magányos farkasok", akik csak kettesben akarnak lenni a kutyájukkal, mert gyakorolnak, labdáznak, vagy egyszerűen nem kompatibilis a többi kutyával. Nem kell senkinek elhagyni a helyet, mert a másik megjelenik. Normális nagykutyás nem ereszti be a kiskutyások közé a kutyáját, kiskutyások sem engedik oda az övéket heccelni a nagyokhoz. "Ovis" részén fiatal kutyák szoktak "bulizni", idős kutyát, aki már nyugalomra vágyik nem fognak közéjük bevinni.

2021. szept. 1. 18:21
 25/44 anonim ***** válasza:
78%
5-ös a világ egyik legnagyobb parasztsága futtatóban elővenni úgy a labdát, hogy a tiéden kívül másik kutya is ott van. Ebből szoktak lenni a legnagyobb balhék.
2021. szept. 1. 18:47
 26/44 anonim ***** válasza:
87%
9kg-os felnőttként mentett előéletes kutyám van, nem ismertem kölyökként, így nem tudtam kölyökkortól szoktatni, sőt, sok rossz berögződést kell kijavítanom, amit mások csesztek el a kutyánál. Ha látom, hogy vannak bent a futiban, mi nem megyünk be, legfeljebb ismerőshöz, akinek a kutyájával tudom, hogy jól kijön az enyém is. Másrészt itt szerencsére kérdeznek, ha idegen kutyához mennének be, mielőtt belépnek a futiba a gazdik a kutyájukkal, és ha két kutya nem jön ki egymással, nem erőltetjük. Van olyan nagytestű, akivel jól kijön a kutyám, játszott már nagytestű agárral is, de figyelni kell, hogy a nagy ne rohanja le, ne lökje fel.
2021. szept. 1. 20:09
 27/44 anonim ***** válasza:
69%

"Ameddig az a sok kis prémes vakarcs megelégszik egy fél óra sétával" - sok kistestű kutya aktív, ne tévesszen meg a méret, terrierek, kotorékebek, keverékekben is lehet aktív vér, mondjuk mi az ilyen igényünket nem futtatóban intézzük el, hanem 10-30 km túrán.

Viszont felénk sok a kicsi futi, és van egy jó nagy. Nemrég az egyik kicsiben voltam épp a kutyámmal, nemrég voltunk csak bent. Jött egy nő kocsival hozta a dobermannját, bejöttek volna a futiba, ha üres, csak azon csodálkoztam, hogy egy akkora kutyával miért egy kicsi futiba akart jönni, ahol a dobi kb kettőt ugrik egyik végéből a másikba, mikor nem messze ott a nagy futi is.

2021. szept. 1. 20:19
 28/44 anonim ***** válasza:
69%
Mert ő oda akart bemenni.Nemes egyszerűséggel azért.És mivel közterület bemehet oda is.
2021. szept. 1. 20:25
 29/44 anonim ***** válasza:
47%
Nem jött be, de tényleg nem értem, miért gondolta, hogy elég egy kicsi futi egy akkora kutyának, mert a kistestűeknek még oké, de a nagyobb kutyák gazdáitól rendszeresen hallom, hogy azért nem járnak ezekbe a futikba, mert kicsik.
2021. szept. 1. 20:30
 30/44 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez az első kutyusom. Vagyis gyereknek volt de nyilván anyukám foglalkozott vele mivel én éretlen voltam hozzá. Faluban laktunk így ott nincs ilyen lehetőség . Pár napja hallom van ilyen. Utána is nézek mert el viszem a 3 kilós yorkimat. Engem nem zavar ha van bent nagy kutyus. Nagyon barátságos. Imádja a nagy kutyusokat. Igaz annak én sem örülök ha fel borítják és össze nyomják de valószínű nem lesz semmi baja és biztos szól a nagyobb kutyára a gazdi.Nem tudom mi lenne a jó megoldás neked. Az én kutyám minden állatot szeret még a galambot is. Az embereket is. Nem fél még a dán dogtól sem. Így nem tudom ilyenkor mi a helyzet.
2021. szept. 1. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!