Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttatóra járók! Nálatok...

Kutyafuttatóra járók! Nálatok vannak "hülye" kutyagazdik? Nálunk van bőven. Félti a mopszát mert liheg mikor játszanak vele más kutyák, de azért behozza (akkor ne hozd be ha ennyire félted). Nagy kutyát behozzák a kicsik közé.

Figyelt kérdés
Három szobakutya felugrik a gazdájához a padra és ölbe, másokat kiszorítva róla hogy leülhessen, nekem nem egyszer leverték a padról a pórázt, telefont, stb. Gazdi nem különösebben izgatta magát.
2021. szept. 1. 15:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
87%

A kutyafuttató nevében benne van, hogy mérettől és kortól függetlenül bármilyen fajtájú és méretű eb bemehet, szóval én nem szoktam aggódni, ha látom, hogy a 30 kilósomnál behoznak egy 2x akkora kutyát.

Mi kiskora óta visszük "közösségbe", nem sipákoltam amikor átgázoltak rajta a nagykutyák vagy amikor durvábban játszott vele valamelyik, mert feltételeztem a gazdiról, hogy rászól a sajátjára ha durvul és mindig így is volt.

Én is szólok az enyémnek, ha a játék hevében felborítja a 2 kilós kiskutyát, de ez ugye benne van a pakliban ha az ember ilyen helyre megy.

Én a pórázt meg a telefont magamnál tartom, sosem rakom le sehova.

Hülyék meg mindenhol vannak, de nem szoktam magam izgatni, mert akkor félpercenként felcseszné valaki az agyam.

2021. szept. 1. 16:05
 2/44 A kérdező kommentje:
Mi kiskutyások azért nem örülünk, ha a 3-4-5 kilós kutyáinkhoz behoznak egy 40 kilós boxert. A kicsik félnek tőle, ugatják és támadják, de kedves gazdi nem veszi észre magát hogy tiplizni kéne. N Nálunk kialakult szokás van hogy mikor jönnek a nagy és kiskutyások, de mindig vannak akik meg akarják mutatni a tutit. Pórázt meg nem akarnám tartogatni 2-3 órán keresztül, telefont zsebre rakom azóta inkább.
2021. szept. 1. 16:22
 3/44 anonim ***** válasza:
91%
Na látjátok, ezért vagyok én munkakutyás. Szervezetten, privát kifutón, fanatikusok között vagyok mindig és jól érezzük magunkat! Amit itt leírtatok, olyan elő sem fordulhat ebben a közösségben.
2021. szept. 1. 16:31
 4/44 anonim ***** válasza:
91%

Már bocsánat, de ha a 3-4-5 kilós kutya ugatja a nagyobbat, akkor talán meg kéne nevelni. Mert egy normálisan szocializált kutya nem csinál ilyet.

Az tök rendben van, ha az x-y kutya nem kedveli egymást (mérettől függetlenül), de ha a kutyád csak azért ugat mert a másik nagyobb, ott valami nem oké.

A másik a 2-3 órán át bent tartózkodás. Mert hogy a futtató közterület, és ha te bent vagy 3 órája, bizony nem a frissiben bement 30 kilós kutyának kéne kimenni...

2021. szept. 1. 16:41
 5/44 anonim ***** válasza:
70%

"A kicsik félnek tőle, ugatják és támadják"

Figyi, a kutyafuttató mindenkié. Behoznak egy nagy kutyát, amelyiktől a TE kutyád megijed, ugatja, meg támadja. Miért is a nagy kutyának kellene elmennie, amikor a tiéd nem tud viselkedni? Ezt magyarázd már meg nekem. Mert ha rögtön megtámadja őket a nagy, akkor azt mondom OK. Na de hogy a tiéd a jelenlétét sem hajlandó elviselni nála nagyobb kutyának az szerintem a te problémád és nem másé.(Kérdezem ezt úgy hogy nekem is egy 15 kilós kutyám van.)

Hasonló szitu, csak példaként mesélem: múltkor kutyafuttató, egy nagy kutya volt bent, bementem az enyémmel, megszaglászták egymást és ennyi volt. Elővettem egy labdát a zsebemből és elkezdtem dobálni az enyémnek. Illetve csak dobáltam volna, mert a nagy mindig odaszaladt és elvette. Szóltam a gazdájának, hogy szerezze vissza a labdát. Nagy nehezen elvette a kutyájától, visszaadja, eldobom, a nagy megint utána fut, és elveszi. Mondom a gazdájának megint, hogy szerezze vissza, gondoltam előbb-utóbb csak megunja. Másodszor már nehezebben szerezte vissza, hozza oda nekem és miközben adja vissza azt mondja: "Szerintem a legjobb az lesz, ha elteszed!". Mondom igen? Szerinted az lesz a legjobb? Szerintem meg én kijöttem ide a kutyámmal labdázni, oldd meg ahogy akarod, hogy a te kutyád ebben minket ne zavarjon. Ne én tegyem már el a labdát, azért, mert a te kutyád nem tud viselkedni, meg nem hallgat rád. Felfogta, rátette a pórázt, és elmentek.

2021. szept. 1. 16:44
 6/44 anonim ***** válasza:
87%

"Félti a mopszát mert liheg mikor játszanak vele más kutyák, de azért behozza (akkor ne hozd be ha ennyire félted)"

És akkor jössz te..

"Mi kiskutyások azért nem örülünk, ha a 3-4-5 kilós kutyáinkhoz behoznak egy 40 kilós boxert. A kicsik félnek tőle, ugatják és támadják, de kedves gazdi nem veszi észre magát hogy tiplizni kéne."

Akkor te f*sznak viszed be,ha te meg a nagy testűektől félted? Senki nem mondta,hogy vidd be a kutyád.Azt se mondta senki,hogy tarts ilyen kiskutyát.

Nem a tiéd a futtató,és nem a kiskutyásoké.Ha valaki zavar menj ki onnan és vidd a kiskutyát oda ahol TÉGED nem zavarnak mások.

Nem gondolod,hogy majd az aktív nagy kutyákkal nem fognak bemenni a futtatóba,hogy a 2 kilós csivavád ülhessen a lábad mellett egy fél órát mert 2 kör futás után kifárad és max a többi kutyát szaglászni van ott.

Mindenki bemehet oda,bármilyen méretű kutyával.Közterület.A nagy kutyákat is le kell mozgatni valahol és igen csak jár a pofátok amikor el vannak engedve a parkban.

Valahol azért had legyenek már ők is ne csak ez a sok bokarágó..

2021. szept. 1. 16:44
 7/44 anonim ***** válasza:
88%
Én nem járok futira, de most komoly, hogy szerinted az a te 5 kg-sodnak van fenntartva? A futtató mindenkié.
2021. szept. 1. 16:46
 8/44 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de nem csak ez a futtató van a környéken, elmehet máshova is. Az én kutyám meg azért ugat, mert 3 éve pont egy nagy kutya harapdálta össze, örültem hogy nem pusztult el. Sajnos nem tudok vele mit csinálni, akkor is ugatja a nagy kutyákat. Nekem meg lenne annyi eszem, hogy ha látom hogy bent van 7-8 kiskutya, nem viszem be a ló nagyságú kutyámat... van máshol is elkerített futi, ahova főleg nagykutyák járnak. Az illető amúgy sem a környéken lakik.
2021. szept. 1. 16:46
 9/44 A kérdező kommentje:
Látom elkerülte a figyelmet, hogy KIALAKULT rend van, hogy mikor jönnek a nagy ill. kiskutyások. Az illető ezt nem vette figyelembe, még a rendőröket is kihívta ránk. Ritka proli viselkedés volt. Utána meg jött nyalizni, megmondtam neki, hogy ne nyalizzon miután rendőrt hívott hat nőre.
2021. szept. 1. 16:48
 10/44 A kérdező kommentje:
6-os, pontosan ilyen prosztó viselkedést engedett meg magának a nagykutyás is. Rokonlelkek vagytok :)
2021. szept. 1. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!