Kutyafuttatóra járók! Nálatok vannak "hülye" kutyagazdik? Nálunk van bőven. Félti a mopszát mert liheg mikor játszanak vele más kutyák, de azért behozza (akkor ne hozd be ha ennyire félted). Nagy kutyát behozzák a kicsik közé.
"Látom elkerülte a figyelmet, hogy KIALAKULT rend van"
Nem kerülte el, de attól még hogy te a barátaiddal este 6kor szoktál kimenni a futtatóra, az nem azt jelenti, hogy más akkor nem használhatja. Próbáld meg megbeszélni az önkormányzattal, hogy tegyenek ki egy táblát, hogy este 6 és 8 között a futtatót csak kistestű kutyák használhassák. Az arcodba fognak röhögni.
"Sajnos nem tudok vele mit csinálni, akkor is ugatja a nagy kutyákat."
És akkor a másik féltől milyen jogon várod el, hogy bármit is csináljon, amikor te magad is úgy állsz a kérdéshez hogy "sajnos nem tudok vele semmit csinálni"?
Na de talán mindegy is.
Minden kutyafuttatoban van ilyen hulye, mint te kerdezo, sajnos.
Azt kene megerteni, az ilyeneknek, hogy semmivel sincs tobb jogotok hasznalni a teruletet, mint masnak. Te is nyugodtan megemelheted a segged es elviheted a kutyat mashova, neked ez miert nem megy? Raadasul minek ulsz ott 2-3 orat?
Fuu de utálom az olyanokat mint a kérdező.
Nekem nagy kutyám van (42 kg-s) és pont az ilyenek miatt szoktunk le a futtatóba való járásról mint a kérdező.
Amikor mentünk a futiba, mindig volt ott valaki, rendszerint kistestü kutya, én illedelmesen megkérdeztem hogy bemehetünk-e, persze a válasz nem volt mindig...
Meg mi ez hogy kialakult rend??
Baszki ha én 8-ra járok dolgozni, nem tudom a kutyát 9-kor vinni a futtatóba, sem hajnal 5-kor...
Minden futtatóban van egy ilyen patkány,aki azthiszi hogy csak az övé meg az ismerősi köré a futtató.
Mindenkié.Attól,hogy a kutyádat egyszer megtámadta egy másik még nem mentség ez a viselkedés se a kutyád részéről,se a tiédről.
Ha morog,támad a kutyád csak mert egy nagy kutya meg akarja szagolni akkor ott neked van tipli öcsém,mert te vagy a helytelenül viselkedő,meg a kis dögöd.
"Már megbocsáss, de nem csak ez a futtató van a környéken, elmehet máshova is" - Ennyi erővel te is nyugodtan elmehetsz máshova is.
"Látom elkerülte a figyelmet, hogy KIALAKULT rend van" - senki figyelmét nem kerülte el, de ez ugye hivatalosan is rögzítve van, jól látható helyen, fenntartó által hitelesítve, és nem csak te meg a haverjaid találtátok ki.
Egyre ellenszenvesebb vagy, kérdező. Magyarázod, hogy saját tulajdonnak tekinted a közterületet, ennyi.
16-os, mondjuk jo lenne, ha nem altalanositanal, mert vannak valoban nagyon picike futtatok, de vannak eleg nagyok is.
Es de, nagyobb kutyaval is lemegyunk, nyugi :)
Be is kell! Nagy kutya az ami igényli a sok mozgást hogy a fenébe ne mennél be vele.
Ameddig az a sok kis prémes vakarcs megelégszik egy fél óra sétával addig mozgass már le futtatón kívül egy németjuhászt,staffordot vagy golden retrievert..
Nincs is hol! Ha meglátják,hogy el van engedve a nagy kutya azonnal panaszkodnak (rendszerint ugyan így a kiskutyások..),hogy miért nem futtatóban van elengedve.
De,ha beviszed a futtatóba akkor meg minek viszed be,zavarja a Fifikét meg a Picikét a vegetálásban az 1500nm-es futtatóban..
Persze ha több nagy kutyás van és kis kutyás megy be akkor is csak a nagy kutyások vigyázzanak,mert ha a Manó meg a Mazsi morog a nagyokra akkor a nagy kutya a neveletlen.. :D
KIALAKULT rend van, hogy mikor jönnek a nagy ill. kiskutyások.
Ezt az üzemeltető határozta meg, vagy ti önkényesen?
Mert max akkor kell betartani, ha az üzemeltető rendelte el. Minden egyéb esetben szabadon mehet oda bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!