Anyám el akarja ajándékozni a kutyámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég új házba költöztünk. Gyönyörű és nagy. A kertje hatalmas és nagyon szép a fű. Eléggé drága volt a kertet megcsináltatni. Anyám el akarja ajándékozni a kutyámat, mert "tönkreteszi a kertet". Szegény pára naponta kétszer van sétáltatva, úgyhogy nem a kertbe piszkít. A pisije kiszárított egy kis foltot a füvön és emiatt a szüleim kiakadtak. Oda akarják ajándékozni a kutyámat, aki négy éve megvan egy barátunk ismerősének. Imádom a kutyámat, szóval konkrétan elszöknék vele, ha odaadnák ennek a nőnek. Hogy tudnám ezt megakadályozni? És nem tudnátok megmondani, hogy hogy tanítsam meg a kutyámnak, hogy a kert egyik sarkába pisiljen?2021. aug. 29. 17:07
1/24 anonim válasza:
Ki kéne alakítani egy wc-t neki a kert végébe. Eddig ilyen homokosakat láttam, azt könnyű tisztítani, kilapátolni.
2/24 anonim válasza:
A kutya épp megvédi a kertet, a macskaszar, hugy, bebarnítja a füvet nagy foltokban, meg a vakondot is elűzi a kutya, anyukád tévhitben élt eddig, add át az üzenetem neki
3/24 anonim válasza:
Az kemény, hogy 4 éve megvan a kutya, de az új kert "épsége" miatt képesek lennének eladni. Sokat elárul ez az emberről. Inkább legyen egy szép steril kert, amit lehet mutogatni, mint "élő" kert kutyával. Részvétem a családért.
4/24 anonim válasza:
A 2-es is komoly, azzal tuti ráveszed, meg a 3-assal
6/24 anonim válasza:
Ha otthon marad a kutya, a gonosz anyuka majd megmérgezi, vagy elviszi kocsival, és kiteszi egy erdőben, fához kötve, az se lesz jobb... ismerem az ilyen rohadékokat, volt nekünk is belőle...
7/24 anonim válasza:
Ha el is kellene küldeni nem maradhatna mondjuk a nagymamádnál?
8/24 anonim válasza:
Nézd,én nem erőltetném,ha ennyire nem látják szívesen.Megértem,de mégis undorít,hogy képesek így viselkedni vele.
Minden esetre a kutyának az se lesz jó,ha kierőszakolod,hogy maradjon.Így vagy úgy,de utálattal fognak rá tekinteni,mert nem ők akarják,hogy maradjon.
Nem is te költessz rá gondolom,így a költségekkel is lehetnek gondok.
Tény és való,hogy drága egy állat ellátása,főleg ha valamilyen anyagi kárt (mondjuk egy fűcsomó annyira nem lehet gáz,ha csak nem műfű..) okoz.
9/24 anonim válasza:
Ha benti kutya akkor azt tudod tenni, hogyha kiengeded wc-re akkor mész utána és a pisifoltot azonnal fellocsolod vízzel, így nem ég ki a fű tőle. Ha viszont kinti, vagy kijárós akkor passz sajnos.
10/24 anonim válasza:
Itt az a probléma, hogyan került oda a kutya. Ha a szülők nem kedvelik a kutyákat, miért hagyták, hogy odavidd . Sárga lett egy kis folt a füvön---na. Ha ennyi miatt valaki problémázik az fejbeteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!