Shetlandi juhászkutya, milyen árban mozog?
Akinek esetleg van ilyen kutyája, vagy jártas a sheltie-k árával kapcsolatban, érdekelne, milyen összegre számíthatok.
Akinek van tapasztalata, örülnék, ha megosztaná.
Hát,de b*szki nem pusztul el,ha vigyázol rá.Tenyésztőtől nem fogsz beteg kutyát kapni,és oltatlanul sem veszed át tőle 6 hetesen mint egy nyomorék szaporítótól akinek tök mindegy,hogy meghal-e másnap ha elviszik.Csak költsége ne legyen rá,egyedül bevétele belőle.
Oltatni kell,nevelni,póráz kötelezettséget pedig kutya kötelessége minden felelős gazdinak betartani a kutya érdekében is.
Drága a tenyésztős kutya? Ja,de nem úgy hozod el,hogy semmit nem tudsz róla,talán nem is fajtatiszta,jó eséllyel beteg vagy kijön rajta később valami,rendőrségi ügyed se lesz belőle lopás okán,van szerződésed és egy ellátott,kezdetlegesen szocializált kutyát kapsz.
Nekem például eleve szobatisztán adták át 13 hetesen! Egy hétig vigyáztak nekem rá minden plusz költség nélkül,hogy fuvart rendezéssek érte az ország másik felébe.Csomagot kaptam hozzá (táp amit evett,játék,kis nyakörv amivel megjelölték,és egy kis könyv a fajtáról).Nagyon nem mindegy.Nem a semmit fizeted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!