Shetlandi juhászkutya, milyen árban mozog?
Figyelt kérdés
Akinek esetleg van ilyen kutyája, vagy jártas a sheltie-k árával kapcsolatban, érdekelne, milyen összegre számíthatok.
Akinek van tapasztalata, örülnék, ha megosztaná.
2021. aug. 27. 09:29
1/14 anonim válasza:
Szia! 3éve vettem hivatalos tenyésztőtől, papírokkal 500.000Ft volt.
De van ahol olcsóbb és valahol drágább.
2/14 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a gyors választ! Eddig amerre tájékozódtam, ott is 400 ezertől indul. Akkor esélyes, hogy ennél olcsóbb nem lesz.
2021. aug. 27. 09:37
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg hogy nem
De belépsz facebook csoportba ott tudsz kérdezni, nekem is ott ajánlották azt akitől vettem.
4/14 A kérdező kommentje:
#2 Utánanézek, köszönöm!
2021. aug. 27. 09:46
6/14 anonim válasza:
Hát,én eurót tudok mondani,1100 euróba vettem (Bi Blue).Magyar tenyésztő,de külföldre is ad el.
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Neked is köszi!
A Blue Bicolor sheltie-k olyan gyönyörűek. Nekem minden vágyam egy Blue Merle sheltie.
2021. aug. 27. 10:17
8/14 anonim válasza:
Szerintem egy 400.000 környékén be lehet szerezni :)
Tény,hogy egyszerre sok,de össze lehet szépen lassan is gyűjteni ☺️
9/14 anonim válasza:
Ennyi pénzt egy kutyaert.... Es ha elpusztul? Visszaadja a tenyeszto vagy ugrott a levesbe? 😐
10/14 anonim válasza:
Vissza adja,ha az ő hibájából pusztul el.Erre van a garancia,és a szerződés.Vagy kapsz egy másikat a következő alomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!