Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek hány kutyája van?

Kinek hány kutyája van?

Figyelt kérdés
Hozni akartam ősszel egy nagy testű kutyát,a kis testűm mellé,de elbizonytalanottam.Mennyivel több gond két kutya?És mennyivel több kiadás?
2021. aug. 25. 07:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Feleségemnek egy és nekem is egy :)
2021. aug. 25. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
2 van egy amstaff meg egy csivava! A kicsi néha goromba a a naggyal...De elvannak amúgy meg a kicsi alig eszik! Mármint hogy nem kell neki sok kaja termeténél fogva... 2 nagy lenne az húzósabb lenne! A kötelező orvosin kívül eddig hál istennek nem kellett menni orvoshoz!
2021. aug. 25. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Van egy felnőtt amstaff, melle hoztunk egy keverek kolykot, aki kozepes meretu lesz varhatoan. Nyilvan tobb a kiadas, foleg az elejen, 15ezer volt az orokbefogadasi dij, jovoheten megyunk veszettseg oltasra, majd fel ev mulva ivartalanitasra, aztan megint oltas, kajara kb 30-35 ezer megy el havonta. Időben kicsit tobb csak, mert setaltatni lehet oket egyutt, jatszani kell veluk kulon, mert az amstaff olyankor beporog es felboritja a kicsit, de egyébként jol elvannak, egy morgas nincs, meg kajanal sem. Viszont a kolykok szeretnek ragcsalni, arra keszulj fel, es a felnott kutyat is beleviszi a hulyesegbe... 😂
2021. aug. 25. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Egy belgajuhászunk van és egy munkavonalas németjuhászunk.

A kiadás nyilván a duplája. Dupla kaja, dupla oltás, mindenből kettő kell.

Gond nincs velük, maximum nyaralásnál logisztikázunk, hogy hogy fér be a 2 kutya a kocsiba a fél háznyi cuccal amit vinni szoktunk. :D

Sétáltatni ketten szoktuk őket, egyik a férjem mellett megy, a másik mellettem.

2021. aug. 25. 11:39
 15/15 anonim válasza:
91%
Nekünk egy kutyánk van. Egy közepes keverék és ő is kitesz kettőt. De tervben van mellé még egy kuvasz a jövőben.
2021. szept. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!