Kinek hány kutyája van?
Figyelt kérdés
Hozni akartam ősszel egy nagy testű kutyát,a kis testűm mellé,de elbizonytalanottam.Mennyivel több gond két kutya?És mennyivel több kiadás?2021. aug. 25. 07:54
11/15 anonim válasza:
Feleségemnek egy és nekem is egy :)
12/15 anonim válasza:
2 van egy amstaff meg egy csivava! A kicsi néha goromba a a naggyal...De elvannak amúgy meg a kicsi alig eszik! Mármint hogy nem kell neki sok kaja termeténél fogva... 2 nagy lenne az húzósabb lenne! A kötelező orvosin kívül eddig hál istennek nem kellett menni orvoshoz!
13/15 anonim válasza:
Van egy felnőtt amstaff, melle hoztunk egy keverek kolykot, aki kozepes meretu lesz varhatoan. Nyilvan tobb a kiadas, foleg az elejen, 15ezer volt az orokbefogadasi dij, jovoheten megyunk veszettseg oltasra, majd fel ev mulva ivartalanitasra, aztan megint oltas, kajara kb 30-35 ezer megy el havonta. Időben kicsit tobb csak, mert setaltatni lehet oket egyutt, jatszani kell veluk kulon, mert az amstaff olyankor beporog es felboritja a kicsit, de egyébként jol elvannak, egy morgas nincs, meg kajanal sem. Viszont a kolykok szeretnek ragcsalni, arra keszulj fel, es a felnott kutyat is beleviszi a hulyesegbe... 😂
14/15 anonim válasza:
Egy belgajuhászunk van és egy munkavonalas németjuhászunk.
A kiadás nyilván a duplája. Dupla kaja, dupla oltás, mindenből kettő kell.
Gond nincs velük, maximum nyaralásnál logisztikázunk, hogy hogy fér be a 2 kutya a kocsiba a fél háznyi cuccal amit vinni szoktunk. :D
Sétáltatni ketten szoktuk őket, egyik a férjem mellett megy, a másik mellettem.
15/15 anonim válasza:
Nekünk egy kutyánk van. Egy közepes keverék és ő is kitesz kettőt. De tervben van mellé még egy kuvasz a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!