Apukám kutyája elég bolhás, én csak hetente egyszer látom, de nagyon sajnálom annyira vakarja magát, leírná nekem valaki részletesen, hogyan tudnám bolhátlanítani?
Anyumtól kérek pénzt fagyira, vagy valamire, ha kell vennem valami szert, ahhoz biztos nem adna, hogy apum kutyáját kezeljem, apum meg nem igazán érdekli csak arra kell neki a kutya, hogy ugasson ha jön valaki, én járok játszani vele hetente egyszer.
Tudom, jogy ez így felelőttlenség apumtól meg stb stb, légyszi ne ezzel legyen tele a válasz helye.
Én a Kiltix nyakörvet javaslom. Csak rá kell tenni (megfelelő méretű kell!), és 7 hónapig véd!
Igaz, 6-7000Ft egy darab.
Hasonló a Scalibor nyakörv is.
Az Advantix az spot-on, a nyakára kell csepegtetni meg a háta vonalára, de a bőrre! És nem nyalhatja le, mert nagyon beteg lesz. Szóval ne érje el. Kb 2-3 hónapig véd.
Ugyanilyen a Frontline spot-on is. De az én kutyám attól 2 napig kedvetlen!
Vannak tabletták is! Egész jók, de azok adagolását nem ismerem.
Az a baj, hogy az olcsó löttyök silány minőségűek.
Vegyél egy Advantix spotont, azt ha rácsepegteted a lapockájától a farka tövéig a gerince mentén a bunda alá, a bőrére, azt nem veszi észre senki, viszont bolhát, kullancsokat, atkákat, tetvet, legyeket, szúnyogokat, mindent kiirt és távol tart a kutyától.
A súlyát tudjad legalább kb-ra, és ahhoz megfelelő adagot vegyed.
Azt vedd figyelembe, hogy a kutya alvóhelyét is bolhátlanítanod kell!
Kutyaház, fekvőhely, rongyok, akármi!
Ehhez a Neostomosan a legjobb.
Kimondott fekhelye nem nagyon van, a bejárat előtt szokott aludni keresztben, amúgy bernáthegyi keverék.
Megpróbálom akkor apumat rávenni, hogy majd segítsen megfürdetni, mert egyedül biztosan nem tudnám, ezekre meg beáldozom a spórolt pénzem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!