Cesar Millannak van/lesz új kutyája? Most, hogy Junior csatlakozott Daddyhez a kutya mennyországba?
Vicces, hogy az emberek nem hisznek a mennyországban, de a kutyáknak természetesen van ilyen xd
Amúgy valószínűleg lesz új kutyája idővel, mivel ő nem csak egy kutyát szeret, aki Junior volt, persze őt is, Han minden kutyát, szóval szerintem lesz idővel másik kutyája.
3! Mi is feltételeztük még az elején, hogy van agyad, aztán kiderült, hogy mégsincs.
Meséld el akkor, hogy az állatok hogy működnek vagy éreznek, ha nincsen lelkük! Robotok?
Van neki több másik kutyája is, plusz a központos falkája is ott van neki, ezt tudom. De tudjátok, hogy Daddy volt a jobbkeze, a munkatársa, vele volt a legszorosabb, legközelibb a kapcsolata az összes kutya közül. És mielőtt meghalt, akkor lett kiválasztva a "következő Daddy", azaz Junior. Ő is olyan szerepet töltött be Cesar életében, mint előzőleg Daddy. És most engem az érdekelne, hogy lesz-e vagy van-e már "következő Daddy/Junior", folytatódik-e ez így tovább. Mert én nem találtam erről sehol sem infót.
Azért köszönöm a fáradságot, hogy válaszoltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!