Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet gravírozott bilétát...

Hol lehet gravírozott bilétát csináltatni?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nálunk falun olyan egyszerű emberek élnek, hogy eszükbe sem jut hogy létezik olyan hogy chip :S Szóval chipet fölösleges rakatnom a kutyámba. Én még gondoltam azt hogy veszek ilyen kis kapszulát amibe bele lehet rakni elérhetőséget. De az se jó mert aszt hiszik hogy vmi dísz :S Szóval ott kötöttem ki, hogy gravíroztatok bilétát. Hol lehet ilyet csináltatni, mennyibe kerül, és mit írassak rá?
2010. aug. 30. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a vaterá-s van. Mi is szeretjük. Olcsó volt és elég strapabíró. Nem kopik le. Pedig a vizslám elég sok helyen mászkál. Bozótosba, vízbe stb. Én a kutyus nevét írattam rá meg a címem. Telefonszámom nem mert ki tudja mennyit változik. :D :S Viszont elég ijesztő amit az előttem lévő válaszoló írt. De mondjuk szerinte ettől azért annyira nem kell tartani. Nekem nem sokan nézegetik a bilétáját. Viszont a nevét akkor akárki meg hallhatja, és elhívhatná. De én mindig figyelek rá, nem veszítem szem elől, alkalma se lenne senkinek elhívni. Meg sztem nem is hallgatna idegenre.
2010. aug. 30. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
sziasztok én is szeretnék olyan vaterás bilétát nem tudjátok az email cimét? az emai cimemre :rencsyx1989@gmail.com
2010. szept. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!