Az a baj hogy nálunk falun olyan egyszerű emberek élnek, hogy eszükbe sem jut hogy létezik olyan hogy chip :S Szóval chipet fölösleges rakatnom a kutyámba. Én még gondoltam azt hogy veszek ilyen kis kapszulát amibe bele lehet rakni elérhetőséget. De az se jó mert aszt hiszik hogy vmi dísz :S Szóval ott kötöttem ki, hogy gravíroztatok bilétát. Hol lehet ilyet csináltatni, mennyibe kerül, és mit írassak rá?
Én a kutya nevét, a telefonszámomat és a címemet írattam rá.
A kisebb bilétákra kevesebb szöveg fér, arra elég a név és a telefonszám. De a név sem igazán lényeges, az a fontos, hogy a Te elérhetőséged olvashatóan rajta legyen.
2010. aug. 30. 10:28
6/12 anonim válasza:
ha olcsón meg akarod úszni és nem kell semmi extra csicsa akkor vaterán keress rá a kutyabiléta szóra, egy hapsi csinálja 500 Ft+postaköltség ebbe benne van a két oldalú gravírozás, nekünk is ilyen van és tökkéletes a célra
Nekünk ilyen van, jó minőségű és gyorsan elkészítik. Én ráírattam a kutya nevét (másra úgysem hallgat hiába szólongatják:) meg a telefonszámom, plusz a szövet nyakörvük belsejébe is bele van írva alkoholos filccel a címem, telefonszámom.
2010. aug. 30. 11:02
10/12 anonim válasza:
A kutya nevét semmiképp sem írasd rá, mert az enyémet majdnem így loptál el a parkban! Szabadon volt engedve a yorkim, játszott a többi kutyával, és egyszer csak hallom, hogy egy fiatal csajszi a nevén hívja, majd megfogja, és majdhogynem el is vitte... Csak a számodat tetesd rá, és annyit, hogy jutalom a megtalálónak (hogy legyen "kedve" visszahozni), a címedet se, mert az udvarról is elvihetik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!