Segítséget akarok kérni 2 hét múlva kapok egy yorkshire terrier kan kutyust nem tudom mi legyen a neve kaphatnék ötleteket? A másik pedig az hogy mikor adjak neki először kaját és hány óránként?
Nevezd el egy olyan valamiről, ami kedves a szívednek. Pl egy filmszereplőről, akit nagyon szerettél.
Az én kutyáim így lettek: Enzo és Derek.
Az etetésről a tenyésztőt kérdezd.
A törzskönyvi neve mi? Abból is ki lehet találni valamit.
6 hetesen el ne hozd.El is pusztulhat,hiszen még egy oltása sincs akkor..
Újabb szaporítót gazdagít egy utána olvasni képtelen ember..(gyerek,ha jól sejtem,úgyhogy ez esetben a szülők itt a ludasak)
6 hetesen mivel etesd? Tejpótlóval és minimális starter (NEM KÖLYÖK TÁP,NEM PUPPY,NEM JUNIOR! STARTER) táppal 8 hetes korig.
8 hetes kortól ameddig el nem fogy a starter azzal,10-12 hetes kortól mehet a Puppy táp.
Nem Darling,nem Chappy,nem Pedigree,nem Purina,nem Royal Canin.Nézzetek egy normális tápot.
Select goldnak,real nature wildernessnek van apró szeműje kölyökből is,ilyen kis termetűnek azt könnyű elrágni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!