Hazánkban az önkormányzat által kihelyezett kutyaürülék gyüjtő zacskók döntő százaléka fekete. A környékeden esetleg más szinű?
Örülnék ha egyáltalán lenne a városomban kihelyezett gyűjtőzacskó :D
Nem is gondoltam hogy Magyarország már ott tart, hogy vannak olyan helyek ahol van kirakva.
Mi magunk vesszük a zacskót, és jobb híján a sima szemetesekbe dobjuk, mert nincs ürülékes szemetes, pedig van egy hatalmas, több km-es nagy futtatónk a Duna mentén 🤷♀️
Egyébként én is majdnem mindig feketét veszek, ez a legkevésbé gusztustalan, a fekete szín elfedi a tartalmát.
Mi az a kutya urulek zacsko? :) Az en kutyam siman ottjahagyja - bunko mi? :) Ettol meg szeretem :)))
Amugy ez a kutya urulek zacsko valami varosi cucc? Mit kell csinalni egy ilyen zacskoval? Visszavalthato a kutyakaki? :D
Nálunk nincs. De, azért örülnék, ha lenne legalább 1 a belvárosban. (kisváros vidéken)
Amúgy, feketeszínűt használunk.
Itt nincs.Volt egy pár éve kirakva,még felszedő lapát is amire rá lehetett húzni,de ellopkodta a sok ciganyverű még a botokat is,tele dobálták a kukát mindenfélével,felgyújtottak sok kukát..
Ehhez még fejlődnie kell a magyar lakosság nagy részének.Jelen pillanatban barlanglakótól a felegyenesedett s*ggfejig terjed az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!