Hova fordulhatok, ha az önkormányzat elutasított?
Sziasztok!
Elég jó környéken lakom, de állandó probléma az, hogy amint kilépek a saját kapumon, rögtön belelépek egy halom kutyaszarba.
A járdáról sem szedik fel sokan.
Nekem is van egy nagytestűm, van nálunk zacsi, de baromi kellemetlen, hogy egy 2-3 órás séta alatt vadásznom kell a buszmegállókat, hogy kidobhassam a kutyám végtermékét.
Komolyan mondom megértem azokat lassan akik úgy hagyják ahova a kutya kirakta, mert egyszerűen lehetetlen kidobni, órákat meg senki nem akarja cipelni a szart a kezében.
Írtam ezzel kapcsolatban az önkormányzatnak, de leráztak azzal, hogy nem tervezik új szemetesek kirakását. De könyörgöm, régiek sincsenek!
Mi a következő lépés ilyenkor? Gyűjtsem egy zsákba és tegyem le az önkormányzat lépcsőjére?
Kukák nincsenek kihelyezve, maximum tényleg csak a buszmegállókba, de azok a főút mellett vannak, ami messzebb van.
Valakinek van valami ötlete?
Én hazaviszem és a saját kukánkba kidobom.
A napi 3x-i 1 órás séta alatt 1x kakál a kutya, azt sem a kapun kilépve azonnal, így egy rendesen bezárt zacskó kutyagumit elsétáltatok 20 percet, aztán otthon kuka és szevasz!
Van elég gondom, nemhogy még ezzel is generáljak magamnak pluszt!
Fkf.hu- Fovarosi Kozterulet Fenntarto zrt- ok alkalmazzak az utcaseproket meg narancssargaruhas szemet elvivo embereket (kukasauto) ,idoszakos hosepres,locsologepek az utakon nyaron pl.
Ez nem a kozteruletfelugyelet!!!!! A kozteruletfelugyeletnek nem hataskore a kukakihelyezes. Ok autoparkolassal foglalkoznak es a kutyakaki otthagyas tettenereses buntetesevel.
Keresd meg a honkapot (fkf.hu es az emailjuket es oda irj!)
fkfzrt@fkf.hu
Ez az email. Magyarazd el,akar fotokkal is,h miert lenne jo oda tobb kuka. En is fotoztam nekik es belattak,h kell oda a kuka,mert mindig sok a szemet.
Rengeteg kukajuk van,lattam egyszer az autojukat,amikor kihelyeztek kukakat.
En a 4/6 villamosmegallokba is kertem kukakat. Tettek is.
Az FKF-et megpróbálom, köszönöm az ötletet. :)
Egyébként nem mindenkinek csivavája van, én nem szeretek 3 órát szarral a zsebemben sétálni, de nem vagyunk egyformák. 🙄
Nem csivavám van, hanem rottweilerem.
De ha csivavám lenne sem vágnám zsebre a produktumot, hanem ahogy jelenleg is teszem, a becsomagolt cuccot egy kis méretű reklámszatyorba teszem és abban viszem el a házunk kukájáig.
De tényleg nem vagyunk egyformák, így a problémamegoldó képességünk, vagy a rendelkezésünkre álló szabadidő sem azonos.
Ennek értelmében további jó szórakozást!
Oké, látom nem sikerült megérteni a lényeget. Egy szarral megpakolt reklámszatyorral sem szeretek flangálni, szerintem 2020-ban alap lenne, hogy legyen X méterenként egy kihelyezett szemetes, ha már elvárás van (jogosan) a kutyatartók felé is.
Elfogadom, hogy nem azonos az emberek igényszintje, szerintem nem olyan nagy kérés pár szemetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!