Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más is van így?

Más is van így?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a a kutyákat. Van egy kutyánk, folyamat jön utánam, egyszerűen elegem van belőle, pluszban még pofátlan is, folyamat be megy a zöldségek közé, és a virgokat is letapossa. Kegeti a macskákat. Tudom hogy elítélendő de gylűlölöm ezért, nem tud a fenekén megülni két pecig sem.
2021. aug. 17. 06:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél"

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

2021. aug. 17. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Kezd el tanítani, még nem késő. A neveletlen kutyákat én sem szeretem, meg úgy általában más kutyájáért sem vagyok oda. A sajátom nem kergeti a saját macskánkat, csak az idegeneket ha nem szólok rá, vigyáz a nyulamra ha megkérem hogy tartsa bent a füves részen, az ágyások között az úton közlekedik szépen, soha megy oda ami tilos, lesi és teljesíti minden szavamat. Ehhez azonban rengeteget és következetesen kell tanítani, nem csak befogadni és etetgetni.
2021. aug. 18. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
De tél óta már eltelt fél év. Ha fél évig folyamatosan neveled azért már megtanul dolgokat egy kutya. Pl mi csak 3 hónapja hoztunk ki egy kutyát a menhelyrol de már megtanulta hogy ül és marad illetve kevesebbet ugrál és nem őrül meg ha kaját lát. Szóval ebben nyakig te vagy a hibás.
2021. aug. 20. 06:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!