18 hetes kiskutya még nem teljesen szobatiszta! Ez normális?
6 hete hoztuk el a kiskutyánkat! Yorkshire terrier (kan) és most 18 hetes! Amikor kiviszem nagy sétákra minden alkalommal többször pisil és kakil! Egyébként most még egy nap 5-6-szor viszem le! De sajnos kb. minden nap olyan 3-szor még bepisil a padlóra! Majd szeretnék kiivartalanítani, szerintetek az javítani fog a szovatisztaságán?
Kérlek segítsetek hogy ennyi idős kutyánál ez most nég normális???
Még pici ezért normális természetesen. Viszont magától nem fog leszokni ezért meg kell tanítani neki, hogy nem szabad bepisilni.
Ezt mindenképpen bele kell nevelni.
Még nagyon kicsi. Most még 2-3 óránként kell kivinni, és majd szép lassan növelni ezt az időtartamot. Bent le kell szidni ha rajta kapjátok és nagyon feltörölni hogy ne érezze ott a szagot, kint pedig meg kell dicsérni. Szerintem fél éves kora előtt nem várnék csodát, legyetek következetesek és türelmesek vele.
(arra nem teszek megjegyzést hogy 6 hetesen nálatok van, de én vinném a helyetekben kutyaoviba/iskolába is, mert még gondot okozhat hogy túl korán lett elválasztva)
arra nem teszek megjegyzést hogy 6 hetesen nálatok van, de én vinném a helyetekben kutyaoviba/iskolába is, mert még gondot okozhat hogy túl korán lett elválasztva)
6 hete hoztuk el a kiskutyánkat! Yorkshire terrier (kan) és most 18 hetes
18-6 általában 12...olvass figyelmesebben.
Kérdező!
Ő még mindig baba. Ne várj el olyat, amihez még kicsi. Simán lehetnek még balesetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!