Kutyád egyedül hagyni a házba fél napra?
Hozzá szoktattad az egyedülléthez? Ha igen, semmi baja nem lesz. Ha nem, akkor ne várd el, hogy ezt jól viselje és csak úgy ne hagyd magára a lakásban!
Ételt miért akarsz előtte hagyni?
Miért ne hagyhatna ételt előtte? Azért, mert Cesar Millan, vagy mit tudom én ki valahol azt mondta? A kutya már így is az embertől függ, tényleg muszáj neki pontban mondjuk este 7-kor, enni, mert az ember akkor adja oda? Nem minden kutya olyan, hogy ha leteszed elé, befalja 2 perc alatt.
Az enyém például húsevő, de vannak napok (heti max. 1-2), amikor kénytelen tápot enni, akkor a napi adagját kb. 4 részletben eszi meg, mert annyira nincs oda érte. Így a tápos napokon én reggel kiteszem az adagot, és mire délután hazérek, a fele/harmada még mindig a tálban van...
Nem muszáj erőltetni ezt a "ha nem eszik, 5 perc múlva elveszem témát".
Utolsó, ismered a mondást. Ha csöndben maradtál volna...
Rohadtul nem egészséges, ha a kutya egész nap eszik! Sokkal könnyebben alakul ki bélcsavar vagy gyomorcsavar! Emellett pont ezzel lehet válogatóssá tenni a kutyát - ahogy neked is sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!