Mit kell tudnom a tenyésztésről?
Hát...van benne vmi :)
De vannak akik inkább próbálják leállítani a dolgot mint segíteni. :( De hát ilyennek is kell lennie. Jajj teljesen el vagyok maradva szept 11-12 macskakiállítás és még nem érkezett meg a függöny amit rendeltem és még el kell vinnem a varratóba is :S Kicsit el avgyok csúszva függönymizéria miatt :S Mert eddig fiú házimacskával indultam most meg lány Miane Coonnal fogok és le kellett cserélnem a kék függönyt rózsaszínre. Csak most minden a feje tetején áll :S
:):)
Ne idegeskedj,úgyis megfog oldódni minden,hidd el csak légy türelemmel és várd ki a végét,hidd el a tenyésztés megfog várni és nem fog elszaladni,sőt nemis kell sietetni.
Sok sikert a versenyen..esetleg képeket is mutathatsz ha gondolod biztos gyönyörű lehet..
riita, felfogjátok, hogy a tenyésztés azzal jár, hogy szaporodik a kutyák száma?
Ha a kérdező annyira imádja a kutyákat, menjen el menhelyre, sétáltassa, gondozza, ápolja a kutyákat, vállalja a kezelési költségeiket.
A kiállítás, a tenyésztés hobbi -- aminek közvetve élőlények látják kárát.
Hobbiból élőlényt szaporítani, miközben sok a kutya...
Miért nem gondolkoztok kicsit...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!