Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell tudnom a tenyésztésről?

Mit kell tudnom a tenyésztésről?

Figyelt kérdés
Vettem egy kutyát és nem tudom hogy mit kell tudnom a tenyésztésről. Először is át kéne iratnom a nevemre csak nem tudom, hogy ehhez a tenyésztője is szügséges-e? Meg tudom hogy kell fedeztetési jeg meg alombejelentő meg egyebek a törzskönyvezéshez? Amúgy a kutyus egy 2 éves törzskönyves tenyésszemlés szuka yorkshire terrier. Vki el tudná nekem mondani pontosan hogy mi mit követ a dologban?
2010. aug. 29. 11:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Hát...van benne vmi :)

De vannak akik inkább próbálják leállítani a dolgot mint segíteni. :( De hát ilyennek is kell lennie. Jajj teljesen el vagyok maradva szept 11-12 macskakiállítás és még nem érkezett meg a függöny amit rendeltem és még el kell vinnem a varratóba is :S Kicsit el avgyok csúszva függönymizéria miatt :S Mert eddig fiú házimacskával indultam most meg lány Miane Coonnal fogok és le kellett cserélnem a kék függönyt rózsaszínre. Csak most minden a feje tetején áll :S

2010. szept. 1. 18:19
 22/25 riita. ***** válasza:

:):)

Ne idegeskedj,úgyis megfog oldódni minden,hidd el csak légy türelemmel és várd ki a végét,hidd el a tenyésztés megfog várni és nem fog elszaladni,sőt nemis kell sietetni.

Sok sikert a versenyen..esetleg képeket is mutathatsz ha gondolod biztos gyönyörű lehet..

2010. szept. 1. 22:22
 23/25 anonim ***** válasza:

riita, felfogjátok, hogy a tenyésztés azzal jár, hogy szaporodik a kutyák száma?

Ha a kérdező annyira imádja a kutyákat, menjen el menhelyre, sétáltassa, gondozza, ápolja a kutyákat, vállalja a kezelési költségeiket.

A kiállítás, a tenyésztés hobbi -- aminek közvetve élőlények látják kárát.

Hobbiból élőlényt szaporítani, miközben sok a kutya...

Miért nem gondolkoztok kicsit...?

2010. szept. 2. 07:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Még valami, ha a kérdező annyira imádja a kiskutyákat, nézzen szét az Illatos úti sintértelepen:

[link]

[link]

2010. szept. 2. 08:02
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van egy jó hírem! Képzeljétek a multkor amikor mentettem 4 kiscicát meglett azoknak az anyjuk és a gazdájuk :) Bevallották nekem hogy ők voltak és ma elvettem tőlük a macskát :) Ezt a cica már nem fog szaporodni megy ivartalanításra :)
2010. szept. 2. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!