Van egy kis testű keverék kutyám és ma megfialt 8 db kölyköt. Nagyon édesek, de sajnos nem tudom, hol lehetne elajándékozni? Az anyjuk is nagyon keveset eszik és mint írtam kistestű, mint egy tacsi.
Szia. Ha esetleg házhoz tudnád hozni az egyiket én szivesen örökbefogadnám :)
2010. aug. 28. 19:46
2/34 anonim válasza:
19:46 vagyok:D Msnem: caball97@freemail.hu
2010. aug. 28. 19:47
3/34 anonim válasza:
Expressz pl.
A mama kutyát pedig majd vidd el ivartalanítani.
2010. aug. 28. 19:50
4/34 anonim válasza:
Miért szaporítod őket ha nem tudsz velük mit kezdeni? Nem értem az embereket.
5/34 anonim válasza:
hát itt biztos nem
expressz
aprónet
jofogás
slado
netboard
6/34 anonim válasza:
Szaporító...Miért lenne szaporító? Nem kér érte pénzt, nem tervezte a kölyköket, ráadásul keverék kutyáról van szó. Ettől függetlenül figyelni kellett volna és tényleg ivartalanítani kell a szukát, nehogy megint ilyen baleset legyen.
2010. aug. 28. 20:23
7/34 anonim válasza:
Ha oltogatási kényszeretek van akkor menjetek máshova! A kérdésére vár választ! Nem az oltogatásotokra kíváncsi. De ha nem értitek a kérdést olvassátok el még egy párszor hátha felfogjátok...Annyira gáz hogy ilyenekkel b*sszák el az oldalt...
A kérdezőnek pedig annyit tudok én is mondani amit már az előttem lévők is. Expressz és egyéb hírdető oldalak.Vagy kérdezősködj ismerősöknél.
2010. aug. 28. 20:26
8/34 anonim válasza:
Ez is szaporításnak számít. Internetes oldalakon, fórumokon, környéketeken teszel ki plakátokat.
2010. aug. 28. 20:26
9/34 anonim válasza:
Attól függ hogy hol laksz. Nálunk itt a piacon ingyen lehet elajádnékozni kiskutyákat kiscicákat. Szóval akár piacon is megpróbálhatod ott mennek a legjobban :) Amúgy mennyi idős a kutyusod és milyen keverék?
2010. aug. 28. 20:33
10/34 anonim válasza:
Normálatlanok .. mert azt elő nem fordulhat hogy felcsinálta a kutyáját egy másik és nem tudott mit csinálni.. Mit csinált volna? Abortusz?:) Esetleg agyonütni?-.-
Amúgy ez is egyfajta reklámozás, de szerintem csak olyannak adj akiről tudod hogy érdemes neki egy állat életét odaítélni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!