Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol ajándékozhatnám el őket?

Hol ajándékozhatnám el őket?

Figyelt kérdés
Van egy kis testű keverék kutyám és ma megfialt 8 db kölyköt. Nagyon édesek, de sajnos nem tudom, hol lehetne elajándékozni? Az anyjuk is nagyon keveset eszik és mint írtam kistestű, mint egy tacsi.
2010. aug. 28. 19:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%
Szia. Ha esetleg házhoz tudnád hozni az egyiket én szivesen örökbefogadnám :)
2010. aug. 28. 19:46
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
19:46 vagyok:D Msnem: caball97@freemail.hu
2010. aug. 28. 19:47
 3/34 anonim ***** válasza:
59%

Expressz pl.

A mama kutyát pedig majd vidd el ivartalanítani.

2010. aug. 28. 19:50
 4/34 anonim ***** válasza:
50%
Miért szaporítod őket ha nem tudsz velük mit kezdeni? Nem értem az embereket.
 5/34 anonim ***** válasza:
90%

hát itt biztos nem

expressz

aprónet

jofogás

slado

netboard

6/34 anonim ***** válasza:
56%
Szaporító...Miért lenne szaporító? Nem kér érte pénzt, nem tervezte a kölyköket, ráadásul keverék kutyáról van szó. Ettől függetlenül figyelni kellett volna és tényleg ivartalanítani kell a szukát, nehogy megint ilyen baleset legyen.
2010. aug. 28. 20:23
 7/34 anonim ***** válasza:
52%

Ha oltogatási kényszeretek van akkor menjetek máshova! A kérdésére vár választ! Nem az oltogatásotokra kíváncsi. De ha nem értitek a kérdést olvassátok el még egy párszor hátha felfogjátok...Annyira gáz hogy ilyenekkel b*sszák el az oldalt...

A kérdezőnek pedig annyit tudok én is mondani amit már az előttem lévők is. Expressz és egyéb hírdető oldalak.Vagy kérdezősködj ismerősöknél.

2010. aug. 28. 20:26
 8/34 anonim ***** válasza:
47%
Ez is szaporításnak számít. Internetes oldalakon, fórumokon, környéketeken teszel ki plakátokat.
2010. aug. 28. 20:26
 9/34 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ hogy hol laksz. Nálunk itt a piacon ingyen lehet elajádnékozni kiskutyákat kiscicákat. Szóval akár piacon is megpróbálhatod ott mennek a legjobban :) Amúgy mennyi idős a kutyusod és milyen keverék?
2010. aug. 28. 20:33
 10/34 anonim ***** válasza:
33%

Normálatlanok .. mert azt elő nem fordulhat hogy felcsinálta a kutyáját egy másik és nem tudott mit csinálni.. Mit csinált volna? Abortusz?:) Esetleg agyonütni?-.-

Amúgy ez is egyfajta reklámozás, de szerintem csak olyannak adj akiről tudod hogy érdemes neki egy állat életét odaítélni :)

2010. aug. 28. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!