Hugyszagot hogy szedjem ki a szőnyegből?
Figyelt kérdés
van egy fiatal kutyám, még nem szobatiszta és előfordul hogy a szőnyegre is ráhugyozik, az meg beitta a szagot2021. júl. 19. 11:25
1/10 anonim válasza:
Én az ecetes vizet javasolnám ami hirtelen otthon lehet.
Vannak még vanish és társai direkt erre tisztítók.
Mindenképp le kell szoktatni bentre pisiljen
2/10 anonim válasza:
Én az udvaron szoktam nekiesni mosószerrel és nagynyomású mosóval általában nyáron.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 ecet is elég büdös, hipós víz is jó lehet?
#2 nekem ez nem megoldás mert 4x5m a szőnyeg és rajtvannak a szekrények meg minden
2021. júl. 19. 11:40
4/10 anonim válasza:
A hipo kiviszi a színét, az ecet meg ha megszárad nem büdös.
6/10 anonim válasza:
Hipo art neked is meg a kutyanak meg halalos. Felejtsd el.
Amig kicsi a kutya,addig felcsavarjuk a szonyeget…
8/10 A kérdező kommentje:
az nemszámít ha kifehérítí mert már régi és leakarom cserélni, csak amíg nem szobatiszta addig marad a szőnyeg
2021. júl. 19. 12:16
9/10 anonim válasza:
sajnos nekünk sehogy nem jött ki maradéktalanul a szag, pedig speciális tisztítóval is próbáltuk, úgyhogy repült a szőnyeg :(
10/10 anonim válasza:
Azt ajánlottam volna, amit az 5. linkelt. Sanytol szagtalanító fertőtlenítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!