Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bemerjek vállalni egy Dobermannt?

Bemerjek vállalni egy Dobermannt?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam róla, Dobermannos könyvet, oldalakat, Kutya nevelési sorozatokat, könyveket elolvastam. Késznek érzem magam. Lenne idő, erőm, pénzem is a kutyára. Csak, a mozgását nem tudom, elég lenne-e neki. Sportos kutya tudom, de én is sokat járok, erdőn-mezőn. Szinte minden nap.

Tehát elég lenne neki napi 2x úgy kettő óra séta, futkorászás? És még itt játszanék, foglalkoznék vele. Később suliba is vinném, rendszeresen.

Mit gondoltok, elég lenne neki ez?

2010. aug. 27. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

17:39, mennyi idős a pitbullod?

Kérdező, ha nem első kutyád, ha német juhász volt már, akkor szerintem bátran vágj bele a dobermann vásárlásába.

Viszont azért azt megkérdezném, a német juhásszal miért nem jártál iskolába...?

2010. szept. 8. 17:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Mert, akkor olyan helyen laktam, ahol igencsak messze lett volna iskola. Tudom, nem jó kifogás, de inkább magamtól tanítottam, könyvekből, TV-ból stb.
2010. szept. 8. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
6hónapos lesz
2010. szept. 8. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is dobit szerettem volna, de lemondtam róla. Nagyon nehéz kutya, bár a németjuhász se könnyű. Nekem most border collie, sarplaninai és corgi keverék a kutyám. Mitmondhatnék ő se egy egyszerű kutya és mikor megkaptam még csak 10 éves voltam és hát a kutya átvette az irányítást és nem fogadott szót csak, ha jutalmat nyomtam az orra elé, de miután megnéztem Cesar Millan Emberképzés kutyákhoz című előadását(igaz feliratosan), de sok dolog változott. Sokkal jobban bírom kezelni és már én vagyok a falkavezér. Azelőtt tojt a felyemre, most örömmel teljesíti az utasításaimat, régen morgott és ugatott a többi kutyára, mostmár ha a mási kutya 4 kívül van nyugdtan elsétálhatok mellette. Nagyon sokat tanultam Cesar Millan-től és teljesen egyedül csináltam végig ezt az egészet a kutyámmal. Mostmár 12 és fél éves vagyok, a kutya pedig 2 múlt és mostmár el se hiszem, hogy ez a kutya az, aki két éve volt. Mintha kicserélték volna.
2010. szept. 8. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
És megvan még a német juhász?
2010. szept. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!