Nexgard tabletta vélemények?
Nekem a doki azt ajanlotta es adott amikor a kiskutyam az elso oltast kapta,ugy latom azota nincs bolha.
En valahogy frontline parti voltam mindig
Nexgard Spectráról tudok.
Pár éve kapják a kutyáim, mellékhatást még nem tapasztaltam náluk, nincs bolha, kullancs és mindig negatív a szívféreg labor is.
Elszáradt kullancsot azért néha találok benük, de ugye csak pár óra szívás után fertőznek, ez meg kb rögtön megöli őket.
Mielőtt ezt a fajtát elkezdenéd adni, érdemes szívféregre leszüretni a kutyust.
Nalunk tok jol mukodik a NexGard, pedih a Pilis borzaszyoan tele van kullancsal. De nem hasznalom egesz evben, csak a meleg honapokban.
Telen nem adok semmit (pihentetem a kutya majat) ... tel vege fele adok neki Bravecot - ez 3 honapig hatasos - utana 6 honapon keresztul a kullancs szezonban kapja a NexGardot.
Valojaban igy is belemegy a kullancs, de meg sem tudja szivni magat, mert az elso csipesnel kifittyed.
Szerettem volna ha a kullancs ra sem megy, ezert ajanlottak a Neostomosan nevu ampullas cuccot amibol vizes oldatot kell csinalni es lefujni a kutyat ha nagyon kullancsos helyre megy az ember setaltatni ... de bevallom ferfiasan meg nem probaltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!