Nexgard Spectra tabletta valóban hiánycikk az egész országban?
Azt is hallottam, hogy kivonják a forgalomból. Tud erről valaki valami konkrétumot?
Tavaly átálltunk erre Bravectoról, mert ez egyben szívférgesség elleni megelőzés is,nem kell külön Milobemax v. Milprazon hozzá, de most muszáj volt megint Bravectot vennem, mert Nexgard Spectrat sehol nem kapni.
Valakinek valami info a Spectráról?
Esetleg hol tudnám beszerezni... hátha van még valahol (a remény hal meg utoljára)...
Egy youtuber mondta a hetekben, hogy az ő városban(Szegeden talán) egész nyáron nem lesz kapható. Úgyhogy lehet, hogy hiánycikk.
Ha itt nem kapsz rá választ, szerintem írj a gyártónak, vagy a forgalmazónak, ők tudnak biztosat mondani.
Pest megye, három hete kb simán vettem hármat. Szerintem telefonálgass körbe pár állatorvost a környékeden.
A forgalomból való kivonás szerintem pletyka, itt a hivatalos nébih oldal, az összes Nexgard termék rendben lévőnek látszik:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A mi állatorvosunknál már majdnem 2 hónapja nincs, és nem is ígérik, hogy lesz.
Írok a forgalmazónak és megkérdezem, mi a helyzet.
#3-as, Pest megyében konkrétan hol tudtál venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!