Közepes méretű (15-20 kg) felnőtt kutya etetése így jó lesz majd?
Figyelt kérdés
Reggeli séta után otthon kap 1-2 marok száraz prémium tápot (gabona és, csirke mentes). Mikor megyek el, kap egy nyers csirkecsontot is.
Esti séta után kap főtt kaját (hús, kis rizs, zöldség). Itt adnék csirkét is.
Jutifalinak meg virsli, sajt, alma, főtt tojás, szárított hús.
2021. júl. 5. 14:42
11/29 A kérdező kommentje:
3, 4 én felpontoztalak, neked is köszönöm az etetéshez fűzött válaszaid
2021. júl. 5. 15:19
12/29 anonim válasza:
Vagy csak táppal, vagy csak nyerssel etesd (vagy csak főzz rá)! Ne keverd őket egy napon belül sem! Ha a tápot választod, akkor úgy ahogy leírtad, reggel az egyik, este a másik fele. A nyers összeállítása kicsit bonyolultabb. Ha ezt választod olvass utána nagyon komolyan (BARF, PREY).
13/29 anonim válasza:
A nyershús összeállítása: a kutya testsúlyának megfelelően rizzsel keverve, mehet bele főtt répa. Ritkábban kisállatboltban megvásárolható tészta főzve. Tapasztalatok alapján, nem csak a hasamra ütöttem. Kiegészítheted a nyers etetést zöldkagyló porral, és lazacolajjal. Olvass utána mi mindenre jó, nem fogom leírni, mert elég hosszas. :)
14/29 A kérdező kommentje:
OK, köszönöm.
2021. júl. 5. 15:26
15/29 anonim válasza:
Az én kutyáim reggel tápot, este nyerset kapnak. Ha mindennap így kapják, nem fog vacakolni a gyomorsav. A nyershús a legjobb, de ezt fontos, hogy kiegészítsük prémium minőségű táppal, mert abban értékes vitaminok vannak.
16/29 anonim válasza:
Nézz utána a barfnak, nehogy azt csináld mint a 13-as, mert az semmi tápanyag...
17/29 anonim válasza:
Hah, semmi tápanyag?? Akkor miért nincs probléma a kutyáim izületével, szőrzetével, csontozatával, fogazatával stb. Baj?? Biztos azért, mert nincs benne semmi jó....
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ.
Légyszi ne pontozzatok le egymást, nekem fontos lenne hogy mindenki elmondhassa a saját nézetét.
2021. júl. 5. 15:33
19/29 anonim válasza:
17. Barfnál húst adsz a kutyának plusz belsőséget (ezekből többfélét, vörös húst is) nem rizst meg tésztát amire semmi szüksége!
20/29 anonim válasza:
A rizsben sok a rost. A tészta ballasztanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!