Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Eddig nem lett szóba hozva, de tegnap apám mondta, hogy a kutyának (3 éves magyar vizsla) napi 2x ad enni. Reggel egy kevés száraztápot, este nedves kaját.(közepes méretű tálkája van) A kutya a szárazat nem igazán szereti, sokszor meg sem eszi, és akkor apám nem is ad neki mást enni egésznap. Én meg mondtam, hogy ez éheztetés, és amúgy is a száraztáp kb lóf*sz, olyan mintha mi emberek kekszet ennénk.. Mondtam neki ha ezt fogja csinálni, elviszem a kutyát magamhoz. Túlreagálom ezt az etetést? 26n
2021. júl. 5. 13:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
70%
Amugy meg a vegyes etetes sem jo az emesztesenek. Teljesen maskeppen emeszti a nyerset meg a tapot es a fozott kajat egy kutya.
2021. júl. 5. 22:49
 42/44 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de te semmit nem értesz a kutyákhoz. 3 db 6+ éves vizslám van, egész életükben száraztápot ettek, soha semmilyen emésztési problémájuk nem volt, napi egyszer esznek. Ellenben mikor néha kaptak konzervet egész nap hullaszagúakat fingottak meg fostak, pedig ők is milyen szívesen eszik a konzervet. De nem jó az emésztésnek, tápanyag meg alig van benne, kivéve ha a 2000 forintos 80%os hústartalmút veszed. Tápból sem pedigreevel kell etetni, hanem minimum 1000 ft/kilossal, de inkább 1200. Annyira analfabéta vagy a kutyákhoz, hogy az hihetetlen... Az ilyen gazdáknak szokott lenni guruló szarrá hízott kutyájuk, mert jajj Fifike nem szereti a száraztápot...
2021. júl. 6. 14:44
 43/44 anonim ***** válasza:
10%
Szaraztaprol nem art tudni, hogy azt illik benedvesiteni :) Remelem tudtam segiteni :)))
2021. júl. 6. 17:02
 44/44 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudtál
2021. júl. 6. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!