Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Eddig nem lett szóba hozva, de tegnap apám mondta, hogy a kutyának (3 éves magyar vizsla) napi 2x ad enni. Reggel egy kevés száraztápot, este nedves kaját.(közepes méretű tálkája van) A kutya a szárazat nem igazán szereti, sokszor meg sem eszi, és akkor apám nem is ad neki mást enni egésznap. Én meg mondtam, hogy ez éheztetés, és amúgy is a száraztáp kb lóf*sz, olyan mintha mi emberek kekszet ennénk.. Mondtam neki ha ezt fogja csinálni, elviszem a kutyát magamhoz. Túlreagálom ezt az etetést? 26n
2021. júl. 5. 13:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező a 17-es jobban is ért hozzá mint te az biztos...

Bár remélem ez a kérdés csak trollkodás.

2021. júl. 5. 14:20
 22/44 anonim ***** válasza:
39%
A fogadott testvéremék 2 pitbullt és egy kaukázusit tartanak, napi 2x kapnak 20 dkg száraz tápot, és hétvégén csontot... Pedigree, darling és ilyen minden boltba kapható f0sok... Szegény kutyák.
2021. júl. 5. 14:21
 23/44 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha nem eszik a kutya akkor valami baja van a kajával.. Ne én legyek már a hibás, hogy jót akarok, és főznék is neki. 🤣🤣A kutyák se hülyék..
2021. júl. 5. 14:22
 24/44 anonim ***** válasza:
98%
A nedves kaja pont, hogy kevésbé laktató, mivel nagy része víz. Sokkal több is kell belőle, mint száraztápból. Emelett a sok nedves kajától egy idő után szépen tönkremennek a fogai is. Ehet, de módjával, ne az legyen a főeleség, hanem a táp. A jó minőségű táp teljes értékű.
2021. júl. 5. 14:23
 25/44 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem enne sovány lenne, te magad írtad, hogy nem az! Akkor most ki a hülye??
2021. júl. 5. 14:23
 26/44 anonim ***** válasza:
89%
A kerdesedbol lejon h fingod sincs a kutyakrol, csak okoskodsz itt a nagyvilagba.
2021. júl. 5. 14:26
 27/44 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, Kérdező, aki keksznek titulálja a száraztápot, az valóban nem ért hozzá (ami nem baj, csak akkor ne dohogj fölöslegesen). Ahogy írták is, rengeteg különbség van az adott márkák között, esetleg azon van értelme gondolkodni, hogy a kutya lehet, azt a típust nem annyira szereti, amit kap, esetleg váltani kellene.
2021. júl. 5. 14:26
 28/44 anonim ***** válasza:
52%
15 miért vagyok lepontozva???? Akár tetszik akár nem, a nyershús egészségesebb, mint a hulladék konzervek
2021. júl. 5. 14:27
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Le lett írva normálisan csak el kéne olvasni.
2021. júl. 5. 14:29
 30/44 anonim ***** válasza:
97%
Te is gyakorikerdes bunkó vagy ezek szerint :D
2021. júl. 5. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!