Eddig nem lett szóba hozva, de tegnap apám mondta, hogy a kutyának (3 éves magyar vizsla) napi 2x ad enni. Reggel egy kevés száraztápot, este nedves kaját.(közepes méretű tálkája van) A kutya a szárazat nem igazán szereti, sokszor meg sem eszi, és akkor apám nem is ad neki mást enni egésznap. Én meg mondtam, hogy ez éheztetés, és amúgy is a száraztáp kb lóf*sz, olyan mintha mi emberek kekszet ennénk.. Mondtam neki ha ezt fogja csinálni, elviszem a kutyát magamhoz. Túlreagálom ezt az etetést? 26n
Senki sem értette szó szerint, hogy olyan, mint a keksz, illetve éppen Te magad azt írtad, hogy olyan, mintha mi emberek kekszet ennénk. Erre jeleztem/jeleztük, hogy nem olyan, egy jó minőségű száraztáp lehet teljesértékű fogás, arra persze figyelni kell, ha az állat az adott márkát nem szereti.
2021. júl. 5. 14:38
35/44 Andizsuzsi válasza:
Nem kaptam választ rá, hogy kinek a kutyájáról folyik itt a diskurzus?
2021. júl. 5. 16:46
36/44 anonim válasza:
Utolsó, olvasd el a kifejtést egyértelműen kiderül, hogy a kérdező apjának a kutyájáról van szó, de szerintem ez semmin nem változtat a válaszok tekintetében.
2021. júl. 5. 17:36
37/44 Andizsuzsi válasza:
"Utolsó, olvasd el a kifejtést egyértelműen kiderül, hogy a kérdező apjának a kutyájáról van szó, de szerintem ez semmin nem változtat a válaszok tekintetében."
Elolvastam, elhiheted. Kérdező nem véletlenül kerüli a kérdést. És de, változtat. Milyen alapon vinné el a kutyát magával? Ha igaza lenne és a kutya rosszul lenne tartva, akkor max a hatóságot értesíthetné. Lehet itt ilyen-olyan tanácsokat adni az etetésre vonatkozóan, de konkrétan semmi köze hozzá.
2021. júl. 5. 17:58
38/44 anonim válasza:
Ha nem eszi meg, akkor nem éhes, persze, hogy a konzervet mindíg megenné, mert tele van ízfokozókkal...
Amúgy meg minek főznél, miért nem nyersen adnád? A kutyának, és macskának is jobb nyersen
Ne vidd el
2021. júl. 5. 19:10
39/44 anonim válasza:
Ez olyan mintha a gyereknek csokit adnál. Persze hogy azt mindig megenné. A répát már kevésbé. Attól még nem az a jobb hogy a konzervet szereti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!