Milyen vitamint, kiegészítőt adtok 2 év körüli kutyátoknak? (spániel)
Eddig nem nagyon adtunk neki semmit. Nincs semmi panasz, teljesen egészséges életerős kutyus.
Gondoltam viszont sose árthat vitamint szedni neki, mert nagyon sok mindentől megóvná.
Szőrére is mondták páran hogy lehet ezt meg azt adni neki.
Teljesen szép a szőre is, tényleg semmi probléma.
Ti miket adtok vitaminnak a kutyának? Hol szerzitek be? Mit miért adtok neki, mik a hatásai?
Természetesen majd az orvost is megkérdezem mit ajánl, de gondoltam kérdezősködöm itt is. :))
Ha teljesen egészséges a kutya, akkor lazacolajat ajánlom.
Mi évek óta használjuk, gyönyörű, fényes szőre van a kutyának és vedlési időszakban kevésbé hullik.
A Brit Care lazacolajat vesszük, sokáig kitart.
3.-nak.
Ez már akkor elkezdődött, amikor harc, vadászat, védés, húzás,...helyett szobakutyák lettek.
5.-nek.
SOK menhely, és a Gyakori idióta népe szerint semmilyen kutya nem tartható udvaron, mert akkor egy féreg állatkínzó vagy.
Igazad van 9-es erre nem is gondoltam. Szegeny kutyam csak ugy elvan a kertben. Nagyon rossz lehet neki,hogy mikor nem vagyunk otthon csak ugy szabadon szaladgal az udvaron,jatszik vagy alszik.
Belatom tevedtem,maskor be fogom zarni a lakasba mikor megyunk munkaba(termeszetesen napi 3-4 ora seta es rendszeres foglalkozas)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!