Hány éves kortól lehet menhelyen önkénteskedni?
szerintem nem kötnének semmi munkaviszonyt hanem csak annyi is elég lenne hogy pl muitattatnak veletek egy lakcímkártyát biztonság kedvéért és beállhatnátok egyből segíteni
második ötletem hogy ha jársz suliba akkor köttetsz a menhellyel és a sulival egy szerződést és az 50 óra közszolgálatot ha van akkor a menhely tökéletes hely lenne ledolgozni (én is ezt fogom csinálni)
Nálunk két 13 éves a leglelkesebb önkéntes, nagyon nagy segítségek 🥰 de van elég sok tini, az 50 óra közösségi szolgálatot is szokták nálunk csinálni, az neked esedékes is ha még nem csináltad meg, de hamarosan a tesódnak is az lesz. Így lényegében szórakozva teljesíthetitek. Csak egy szerződés kell a sulival ha még nincs olyan nekik.
Bátran írjatok a menhelynek facen ha van nekik, vagy hívjátok fel őket. Biztosan szívesen fogadnak.
Én csak kutyát sétáltatni mentem 12 éves koromtól. 4*45 percre vittem 4 kutyát 2naponta.
Bár nekem volt otthon is kutyám, arról a menhelyről, ahová visszamentem sétáltatni két évre rá, hogy örökbe fogadtuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!