Megmérgezték a kutyámat mit csináljak?
már van több mint egy hete voltam az állatorvosnál azt mondta hogy szenet kell neki adni az összeszedi a mérget így is tettem de nem javul az állapota hanem csak romlik lefogyott nagyon nincs is étvágya állandóan zihál valamilyen fehér hab jön ki a száján
enni csak immit amott akar de akkor is csak pár falat
mit tudok vele csinálni?
Másik állatorvos/kórház ha fontos neked a kutya SÜRGŐSEN!
Valamint ha van valami bizonyítékod jelentsd fel a szomszédot. Vagy ha nem tudod bizonyítani, de tudod ki az, beszélgess el a kedves szomszéddal. Ha az én kutyámat lemérgezné valaki tuti a belét is kiverném.
Jó lenne tudni, hogy azért mit szedett fel szerencsétlen.
A dokit sürgősen váltsd le, ha csak ennyit ír fel rá neki
Oke, tegyuk fel, hogy ennyire balkuki vagyok, hogy nem tunik fel nekem, hogy az orvos egy kokler es szarik ra, de akkoris, max 1 napot varnek, utan rohannek mashoz...
De te egy hete nezed, ahogy szenved. Ezen a ponton valoszinuleg mar nem sok eselye van, de illene gyakorizas helyett mar reg az ugyeleten lenni a kutyaval basszus!!
Másik orvos! Amikor az én kutyámat megmérgezték, rögtön vittük orvoshoz, 1-2 nap múlva már teljesen jó volt, evett-ivott, mozgott, szóval már nem tudom, hogy pontosan mit is csinált vele az állatorvos, rég volt már ez, de nagyon hamar rendbe tette a kutyámat.
Szóval mindenképp állatorvos, szegény kutya már egy hete szenved, amint elkezdett romlani az állapota, már akkor kellett volna tenni valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!