Kutyasétáltatás probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap fogadtunk be az utcáról egy Golden retrievert. Mivel már most látszik h nagyon energikua szeretném sétáltatni viszont mivel faluban élek félek a többi kóbor kutyától. Mivel kan kutyáról van szó valószínűleg agresszívitással reagálná le emiatt szeretném a földeken sétáltatni de oda is el kellene jutni valahogyan egy ötletem maradt anyukámmal kivitetni magam a földekre. Esetleg van valakinek jobb ötlete?2021. jún. 13. 23:57
11/16 1112 válasza:
*Vagy pl hogy lehet, hogy a gazdája kinyitotta a nagykaput, hogy beálljon a kocsival, azt hitte, a kutya bentvan, de közben kilógott, ő meg gyanútlanul becsukta a kaput, és akkor már nem tudott a kutya visszamenni; és keresett egy helyet, ahol hűsölhet.
12/16 1112 válasza:
Szóval szerintem ha kicsi kutya, ha nagy, simán van gazdája; a kiskutya született valahol; meg egyébként is azok nagyon cukik; ha meg nagy, szép, jól táplált kutya, akkor érted, akkor meg pláne lehet,hogy hiányzik valahol.
13/16 1112 válasza:
*meg szal ha jól táplált-és emberhez szokott kutyulimutyuli.
14/16 1112 válasza:
*De egyébként, ha megtaláljátok a gazdáját, lehet, hogy ő is megengedi, hogy átmenj néha játszani hozzá, vagy néha csak úgy kerítésnél odamennél hozzá, és dumcsiznál vele.
15/16 A kérdező kommentje:
Ahova tudtuk kitettuk hogy nem e hiányzik valakinek. Egyértelműen ha jelentkezett volna a gazdája vissza adtuk volna, néztük nincs benne chip sem nm kell rögtön támadni. A másik h egyáltalán nm abból indulok ki hogy kan és akkor már támadnia kell viszont amikor behoztuk rögtön neki akart menni a másik kutyánknak ezért gondolatam. Barátnak akinek tudtuk h van goldija rákérdeztünk de mindenkinek megvolt a kutyája. Mivel tényleg szép kutya látszott hogy valahonnan elszökött kerestük a gazdáját attól függetlenül hogy gyerek vagyok van eszem és nem fogom ellopni szívem se lenne de m1. Sajnos különböző okok miatt a kutya már nincs nálunk.
2021. júl. 4. 17:11
16/16 anonim válasza:
A fajtamentéssel felvettétek a kapcsolatot? Náluk lett volna a legjobb kezekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!